Apple, Drake lan Travis Scott nuntut babagan kematian konser Astroworld

Astroworld

Ing tanggal 5 November, konser Astroworld dianakake, konser sing diatur dening Live Nation lan karo partisipasi Drake lan Travis Scott antara liya. Ing salah siji titik ing konser, total 10 wong sing tiwas lan luwih saka 300 wong sing tatu nalika akeh wong sing ngumpul.

Pengacara sing makili 125 peserta ing acara kasebut ngajokake tuntutan hukum marang panitia, tamu utama lan marang Apple, sing platform musik streaming, Apple Music, siaran langsung ing acara kasebut lan njaluk ganti rugi 750 yuta .

Miturut Houston Chronicle, pengacara Tony Buzbee nyatakake kelalaian banget lan njaluk ganti rugi kanggo "kehilangan kesehatan mental lan fisik lan urip manungsa."

Ora ana jumlah dhuwit sing bakal nggawe penggugat kasebut pulih; ora ana dhuwit sing bisa mulihake urip manungsa. Kuantum sing dijaluk kalebu kerusakan punitive cukup kanggo ngukum lan nggawe conto kabeh sing melu streaming, promosi, organisasi lan kinerja konser gagal, lan uga kanggo kasurung wong-wong sing melu ing kegiatan kuwi supaya aman ing close-up, ora mung minangka afterthought

Miturut pengacara iki liwat akun Instagram, iki ora mung tuntutan sing bakal ditampa dening kabeh sing melu organisasi acara iki.

Kita ngajokake tuntutan hukum dina iki atas jenenge 125 peserta konser Astroworld, kanggo kalebu kulawarga Axel Acosta. Axel tilar donya ing konser. Akeh klien sing dijenengi ing tuntutan hukum iki nandhang balung balung, dhengkul sprained, utawa ciloko ortopedi. Akeh sing nandhang lara psikologis.

Muga-muga kita bakal nuntut atas jenenge 100 wong liya kanthi cepet [adhedhasar] apa sing dakngerteni saiki… Aku yakin manawa kabeh wong sing melu konser kasebut lan cilaka bakal entuk ganti rugi. Aku arep nggawe manawa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.