Apple Rilis Pratinjau Teknologi Safari 137

Pratinjau Teknologi Safari

Versi anyar saka browser eksperimen Safari Teknologi Preview, ing kasus iki tekan 137. Ing versi anyar iki dandan ditambahake kanggo stabilitas lan fungsi, lan, kaya biasane, kewan omo sing dideteksi ing versi dirilis babagan rong taun kepungkur didandani. . Pratinjau Teknologi Safari versi 135 dilengkapi dhukungan kanggo animasi gulung 120Hz, sing langsung menehi gulung luwih lancar nalika browsing kaca web kanthi kabeh. model kisaran MacBook Pro 2021 anyar.

Iki minangka browser independen lan gratis Bisa digunakake dening kabeh wong sing nganggo Mac, luwih akeh pangguna sing nyoba browser iki, luwih akeh umpan balik sing ditampa Apple kanggo ndeteksi kewan omo lan aplikasi koreksi sing dibutuhake. Apple pancen nyengkuyung karo browser browser iki lan saben rong minggu kita duwe versi anyar. Kayane pangowahan cilik lan perbaikan sing ditrapake ing saben versi nambah browser.

Uga, kaya sing mesthi dieling-eling ing pembaruan sing teka kanggo Pratinjau Teknologi Safari, yaiku nginstal browser ora prelu duwe akun pangembang utawa sing padha, Sapa wae sing bisa ndownload kanthi gratis kanggo nyoba ing Mac. Kita mung kudu ngakses situs web pangembang lan ndownload versi paling anyar sing kasedhiya Pratinjau Teknologi Safari. Luwih akeh pangguna nyoba browser iki, luwih akeh umpan balik sing ditampa Apple kanggo ndeteksi kewan omo lan ngetrapake koreksi sing dibutuhake ing versi browser resmi ing ngisor iki sing wis diinstal kabeh Mac minangka standar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.