Apple Music nyewa eksekutif veteran Warner Music

Daptar acara NBA

Wiwit wulan Juni 2019, Apple ngumumake nomer langganan layanan musik streaming, udakara 60 yuta, perusahaan ing Cupertino durung komentar babagan perkara ikiKita ora ngerti manawa ngetutake kabijakan ora nerbitake nomer piranti sing didol utawa Apple Music wis mandheg lan wis maksimal.

Dadi kaya ngono, ing Apple dheweke terus nggarap layanan streaming musik. Jeff Bronikowski, mantan eksekutif Warner Music, wis mlebu Apple dadi Kepala Global Inisiatif Musik Strategis, miturut Reuters lan kita bisa maca ing profil LinkedIn.

Jeff tanggung jawab kanggo kemitraan strategis, pertumbuhan pendapatan lan investasi ing teknologi anyar. nalika dheweke kerja ing Warner Music Group. Jeff bakal kerja ing kantor pusat Apple ing New York, nanging dheweke bakal nglampahi akeh wektu ing kantor pusat Apple ing Cupertino lan Culver City, sawijining kutha ing Los Angeles ing ngendi Apple uga duwe kantor.

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan artikel iki, pelanggan resmi Apple Music paling anyar udakara 60 yuta, tokoh sing adoh banget karo tokoh paling anyar sing diumumake Spotify sawetara dina kepungkur lan ing ngendi kita ndeleng kepiye perusahaan Swedia cedhak karo 120 yuta pelanggan sing mbayar.

Apple Music mandegake tuwuh kanthi tarif sing padha

Ing saindenging jagad, ana luwih saka 1.500 milyar piranti Apple lagi digunakakeAkeh sing gegandhengan karo akun lan dununge ing kulawarga, mula bisa uga nggunakake langganan kulawarga kanggo layanan musik streaming Apple.

Akeh pangguna kasebut kanthi bertahap migrasi saka Spotify menyang Apple Music, menyang njupuk kauntungan saka integrasi sing ditawakake Apple ing ekosistem kasebut kanthi layanan musik streaming. Sapa wae sing kepengin pindhah menyang Apple Music saka layanan liyane bisa uga wis rampung lan tingkat pertumbuhan ora bakal padha maneh ing mbesuk.

Utawa, sampeyan uga bisa uga Apple pengin ngetutake kabijakan sing padha aja ngiklanake nomer pangguna layanan streaming musik sampeyan, kaya dene tokoh sing ana ing piranti kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.