Apple Music lan Tencent entuk persetujuan kolaborasi

Apple Music Lossless

Raksasa Asia Tencent lan Apple Music wis entuk persetujuan kolaborasi kanggo nyakup katalog sing digawe saka jutaan lagu ing Apple Music, persetujuan dimaksudaké kanggo nyebarake musik Cina ing saindhenging donya liwat platform musik streaming Apple.

Tencent Music Entertainment Group negesake ing pratelan ing ngendi dheweke ngumumake kolaborasi iki yen kabeh konten grup iki bakal kasedhiya ing njaba China kanggo kabeh jagad. liwat Apple Music.

Nggawa konten musik premium Tencent Music Entertainment (TME) saka label lan pencipta China menyang pangguna Apple Music ing saindenging jagad bakal ngidini para pecinta musik njelajah budaya lan genre musik Sunni China, luwih ningkatake panemuan global musik China lan mbantu pangembangan internasional. musisi Cina.

Thanks kanggo persetujuan iki, pangguna bakal weruh ditambahi katalog kasedhiya ing Dolby Atmos lan Losslessamarga TME nggawa "volume musik anyar sing berkualitas tinggi kanthi kolaborasi karo mitra industri."

Grup hiburan musik Tencent claims perusahaan narik kawigaten "Atusan ewu musisi Cina sing ngarep-arep bisa nggayuh impen musik liwat platforme".

Persetujuan iki minangka tambahan kanggo persetujuan tuku sing Apple tekan sawetara wulan kepungkur kanthi tuku Primephonic, kanggo nggedhekake katalog musik klasik sing kasedhiya.

Aku kanthi tulus percaya yen katalog musik klasik Apple Music bisa narik luwih akeh penggemar musik klasik. saka milyar lagu Cina.

Iku uga kamungkinan sing persetujuan iki dileksanakake saka pamaréntah Cina. Kabeh sing teka saka Apple lan China bebarengan, kita tansah kudu njupuk karo gandum saka uyah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.