Apple Pay dominasi pembayaran ing AS lan isih dikarepake bakal tambah akeh

Apple Pay

Aku kelingan nalika dina sistem pembayaran Apple diluncurake ing Spanyol. Apple Pay teka ing pasar sing menehi revolusi lan saiki langka situs sing ora nampa tegese pembayaran amarga bisa digunakake kaya kertu normal nanging luwih aman lan nyenengake. Ing pandemi iki, pembayaran kertu wis saya tambah lan bakal dadi tren. Kita mbayar luwih akeh kanthi tuku kertu lan mbayar luwih saka telpon seluler lan mbayar nganggo Apple Pay. Paling ora ing AS iku kaya ngono lan ramalan supaya bisa saya tambah.

El sinau taunan babagan penerbit debit 2021 diterbitake bubar dening Pulse nerangake manawa Apple Pay nyumbang 92% kabeh transaksi pembayaran seluler ing Amerika Serikat taun kepungkur. Laporan kasebut uga ngandhani yen udakara 2 milyar transaksi pembayaran seluler ditindakake ing taun 2020, sing ateges udakara sekitar 1.8 milyar pembayaran Apple Pay ditindakake. Sawetara tokoh sing ngelu.

Laporan kasebut nuduhake manawa pangguna Apple Pay nggunakake layanan kasebut kaping pindho saka platform liyane. Samsung Pay njupuk 5% pasar lan Google 3% maneh. Ing kasunyatan, paling ora 44% pangguna Apple sing wis nyiyapake kertu kanggo digunakake liwat Apple Pay nggunakake paling ora siji tuku.

Kita terus karo data: Ing kasus iki, kita ngomong babagan kasedhiyan supaya bisa mbayar nganggo ponsel. 74 saka 100 pedagang AS paling dhuwur lan luwih saka 65% kabeh toko ritel AS. dhukungan Apple Pay.

Ramalan mbesuk ngandhani yen platform iki bakal terus saya gedhe, utamane kanggo ekspansi ing saindenging jagad. Kita duwe cedhak saka im sampeyanperkebunan ing Amerika Tengah uga ekspansi ing Qatar amarga nomer kasebut bakal terus saya apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.