Apple ngeculake beta kalima macOS 10.14.6 Mojave kanggo pangembang

macOS Mojave

Kanthi pas wektune, Apple ngluncurake beta kaping lima macOS 10.14.6 Mojave. Kita nampa beta anyar iki seminggu sawise beta kaping papat. Iki minangka beta kanggo pangembang, versi nyoba iki bakal dites dening pangembang aplikasi, sadurunge diluncurake menyang masarakat umum.

Peluncuran beta kaping lima iki mung seminggu sawise beta kaping papat nuduhake manawa Apple pengin ngrampungake PR kanthi cepet sadurunge wulan Agustus, kanggo fokus kabeh gaweyan ing macOS Catalina betas. MacOS 10.14.6 mesthine bakal dadi versi paling anyar macOS Mojave.

Beta iki terus fokus perbaikan bug lan perbaikan kinerja umum. Versi kasebut biasane ora nggawa warta sing apik, luwih becik digunakake kanggo versi sabanjure, ing macOS Catalina iki. Pangembang kanthi akun pangembang duwe beta kalima macOS 10.14.6 Mojave sing kasedhiya ing bagean kasebut Nganyari piranti lunak en Pilihan sistem.

Kita ora ngerti yen ing sawetara titik ing macOS 1o.14.6 Mojave betas kita temokake dhukungan Apple Card. Kertu Apple anyar iki diarepake kasedhiya ing saindhenging musim panas ing AS. Kita ora ngerti manawa bakal duwe fungsi sing padha karo kertu Apple Pay liyane utawa bakal duwe nilai tambah. Yen sampeyan nemokake warta babagan klebu kertu ing betja Mojave, kita bakal langsung ngirimake sampeyan menyang sampeyan.

Saiki mayoritas aplikasi dicocogake karo macOS Mojave, saengga sistem operasi Apple kudu bisa digunakake kanthi umum. Kaya biasane, sanalika versi final macOS 10.14.6 Mojave metu, disaranake nginstal. Saliyane perbaikan kinerja umume, dheweke uga ngemot tambalan keamanan sing penting. Nganyari mutakhir iki bakal kasedhiya sadurunge wulan Agustus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.