Apple ngeculake Safari 14.1 kanggo macOS Mojave lan Catalina

safari

Sanajan Apple saiki fokus ing upaya Big Sur lan versi macOS sabanjure, sing jenenge bisa dingerteni ing WWDC 2021 sing bakal dianakake wulan Juni, nanging ing Cupertino ora lali kabeh pangguna sing isih dheweke terus nggunakake versi lawas saka sistem operasi.

Saka server Cupertino, Apple ngluncurake Safari 14.1, versi sing kasedhiya kanggo pangguna macOS Mojave lan pangguna macOS Catalina lan disaranake nganyari amarga kalebu tambalan keamanan sing beda-beda sing utamane kena pengaruh WebKit.

Masalah iki uga wis ditambal ing versi 14.1 Safari kanggo iOS 14.5, iPadOS 14.5, iOS 12.5.3 lan macOS Big Sur 11.3.1, dadi yen sampeyan wis nganyari versi iki, sampeyan ora prelu kuwatir yen piranti nganyari paling anyar versi

Pangguna Mac sing komputer kasebut dikelola dening macOS Catalina utawa macOS Mojave Sampeyan bisa nemokake nganyari iki kasedhiya kanggo didownload ing Preferensi, ing bagean Nganyari Piranti Lunak, utawa liwat menu Apple - Preferensi Sistem.

Rincian nganyari iki kaya ing ngisor iki:

WebKit

Kasedhiya kanggo: macOS Catalina lan macOS Mojave

Pengaruh: Pangolahan konten web sing mbebayani bisa nyebabake eksekusi kode sewenang-wenang. Apple ngerti laporan sing nuduhake manawa masalah iki bisa uga dieksploitasi kanthi aktif.

Katrangan: Masalah korupsi memori wis ditangani kanthi manajemen negara sing luwih apik.

CVE-2021-30665: yangkang (@dnpushme) & zerokeeper & bianliang saka 360 ATA

WebKit

Kasedhiya kanggo: macOS Catalina lan macOS Mojave

Pengaruh: Pangolahan konten web sing mbebayani bisa nyebabake eksekusi kode sewenang-wenang. Apple ngerti laporan sing nuduhake manawa masalah iki bisa uga dieksploitasi kanthi aktif.

Katrangan: Limpahan bilangan bulat ditangani kanthi validasi input sing luwih apik.

CVE-2021-30663: panliti anonim


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.