Apple TV + mengeti pratinjau musim ketiga "Dickinson"

Dickinson

Sithik-sithik kita weruh carane bali Normalitas dumateng kito sedoyo. Kita isih nganggo topeng ing wilayah tartamtu sing jarak aman ora bisa dijaga, nanging sejatine amarga vaksin, kayane kita wis ngalahake coronavirus sing seneng.

Lan ing lingkungan saka Apple TV + owah-owahan uga lagi ngeweruhi. Yen ekstrem negatif yaiku mandheg lengkap syuting lan produksi pirang-pirang minggu kepungkur, amarga kurungan, aspek sing paling positif yaiku pesta lan acara adhep-adhepan wiwit dianakake "meh kaya sadurunge." Conto iki minangka pratinjau sing digawe platform minggu iki ing musim katelu "Dickinson."

Senen bengi iki pratinjau musim anyar saka Apple TV + seri «Dickinson". Acara pariwara sing ndhisiki perdana dina Jumuah iki, 5 November, musim katelu saka seri sukses ing platform video Apple.

Pesta iki dianakake ing auditorium Pusat Desain Pasifik ing kutha Los Angeles. Iki minangka setelan sing padha ing ngendi Apple TV + nampilake seri komik "Ted lasso»Ing Juli 2021, sing wis nglumpukake akeh penghargaan televisi wiwit iku.

Acara kasebut dirawuhi dening kabeh anggota tim aktor seri, kalebu anggota direktur lan tim produksi, kanthi Alena smith ing ngarep. Smith minangka pangripta, panulis lan produser eksekutif seri kasebut.

Ing mangsa katelu saka "Dickinson" kasusun saka 10 episode. 3 pisanan bakal kasedhiya ing Apple TV + saka 5 de noviembre 2021, lan bab liyane bakal dirilis saben minggu nganti 24 Desember, tanggal musim katelu kabeh bakal kasedhiya ing platform.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.