Apple bakal mbukak Apple Store anyar ing Los Angeles tanggal 19 November

Apple Store The Grove

Ing awal Oktober, Mark Gurman negesake liwat akun Twitter yen, nalika mlaku liwat Los Angeles, mlayu menyang construction anyar sing wis kabeh earmarks kang Apple Store, informasi sing dikonfirmasi langsung nalika ngomong karo sawetara buruh karya.

Sewulan mengko, Apple wis ngonfirmasi tweet Mark Gurman sing ngumumake tanggal 19 November, bakal mbukak Apple Store anyar ing kutha Los Angeles, Toko Apple anyar sing dibangun kanggo ngganti toko sing wis mbukak cedhak lokasi kasebut meh 20 taun.

Minangka remodeling toko sing wis ana, dheweke wis mbaptis Apple Store anyar iki kanthi jeneng sing padha, The Grove. Apple Store The Grove pisanan dibukak ing spring 2002 lan wiwit iku, luwih saka 27 yuta pelanggan wis tuku produk Apple.

En el statement ngendi Apple wis announced bukaan sabanjure toko anyar iki, kita bisa maca:

Toko anyar kaping pindho ukuran asli lan bakal dadi tujuan sing wis direncanakake maneh kanggo komunitas Los Angeles kanggo nemokake produk lan layanan Apple, toko, njaluk dhukungan, lan melu sesi gratis Dina iki ing sesi Apple.

The Old Apple Store The Grove bakal tetep mbukak nganti 18 November, sedina sadurunge mbukak fasilitas anyar. Pembukaan Apple Store anyar iki bakal ditindakake jam 10 esuk, sajrone jam normal toko lawas.

Minangka iku ora anyar ing dhewe, nanging owah-owahan lokasi, misale jek sing ing wayahe Apple sampeyan ora planning acara khusus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.