Apple miwiti maneh sesi 'Dina iki ing Apple' ing AS lan Eropa tanggal 30 Agustus

Dina iki ing Apple

Salah sawijining kabiasaan apik sing diduweni Apple yaiku mulang kita nggunakake macem-macem piranti lan sumber daya sing ana liwat ceramah lan kursus sing ditindakake miturut format Dina At Apple. Kanthi pandemi kelas kasebut terus nanging ing format online lan akeh interaktivitas ilang. Warta sing apik yaiku yen dheweke bali ing wong wiwit pungkasan wulan.

Nganti tanggal 30 Agustus Taun iki, sesi tutor tatap muka lan kelas sing dianakake Apple miturut format Dina At Apple bakal tekan Apple Store wiwit 30 Agustus. Bakal ditindakake ora mung ing AS uga ing Eropa. Minangka asil COVID-19, kita kudu mikir manawa bakal ana langkah-langkah keamanan, nanging nyoba kanggo bali menyang normal ing kabeh acara perusahaan, sanajan sawetara regane luwih akeh tinimbang liyane. Kasunyatane, perusahaan kasebut ngumumake bali tanggal 30 Agustus, nanging ora ditolak manawa ditundha amarga kahanan sanitasi sing kedadeyan nalika semana.

Kahanan wis apik saengga sawise setaun setengah, kita bisa miwiti tumindak kaya sadurunge sadurunge pandemi sing nyenengake. Pengumuman internal kasebut diiringi dening mbukak reservasi kanggo Dina iki ing sesi Apple liwat situs web perusahaan. Klien saiki bisa mlebu kelas ing wilayah kasebut.

Saiki kabeh Toko Apple mbukak lan ing sawijining wektu malah topeng wajib ora dibutuhake maneh amarga jumlah lan vaksin sing akeh. Nanging, kabeh diganti lan maneh langkah-langkah diasah. Mula saka iku kita durung bisa nyanyi kemenangan. 30 Agustus mbesuk kita bakal ndeleng manawa sesi tatap muka iki wis rampung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.