Apple golek alternatif menyang fasilitas London Battersea amarga telat konstruksi

Iki minangka proyek gedhe. Proyek kasebut kalebu ngowahi stasiun listrik lawas ing cedhak London, kanggo fasilitas sawetara perusahaan, kalebu Apple. London battersea Bakal duwe papan kanggo toko, ing endi Toko Apple bakal diarepake. Nganti 1.400 wong sing kerja ing fasilitas kasebut.

Nanging keterlambatan karya konstruksi tunggal iki, ndadekake Apple nganggep alternatif yen proyek kasebut ora maju kaya sing diarepake. Tanduran iki beroperasi nganti taun 1983 ngasilake listrik kanggo Kutha London. Wiwit wektu iku, bangunan megah ing pinggir kidul Thames wis ditinggal. 

Warta babagan rekonstruksi gedung kantor wiwit taun 2016, nalika Perusahaan Pangembangan Stasiun Tenaga Apple Battersea ngumumake rencana arep pindhah. Iki bakal dadi bangunan Apple pusat ing kutha kasebut. Saiki dheweke dununge ing 8 kantor liyane, nyebar ing saindenging kutha. Rencana Apple bakal ngrebut 6 lantai bangunan, ngendi luwih saka 1.400 karyawan sing bakal kerja. Yen program eksekusi wis tuntas, ing taun 2021 fasilitas kasebut kudu diluncurake. Wilayah dununge bangunan kasebut uga bakal ngalami transformasi. Nganti 20.000 omah bakal direncanakake kanggo konstruksi.

Kantor Apple

Nanging, The Times bubar ngumumake manawa Apple lagi golek situs alternatif. Ora dingerteni manawa Apple nindakake tindakan alternatif kasebut minangka protokol tumindak utawa wis maju banget kanggo ngganti proyek sing ambisius lan rumit iki. Ing kasus apa wae, dudu desas-desus pengabaian sing pertama. Sawetara promotor bakal ngelingi pangembangan area omah. Yen premis iki kepenak, bangunan Apple ora bakal lengkap.

Ing tembung promotor Simon Murphy,

Kita isih kari sawetara wulan. Kita ngandhani (pembeli omah) apa kahanane, kita menehi kesempatan kanggo tetep utawa lunga, lan aku seneng yen 80 persen ujar bakal tetep.

Kita bakal menehi bangunan kasebut (Apple) ing pungkasan taun 2021. Kabeh wong yakin tenan ing tahap iki… PSampeyan bisa uga ndeleng Apple teka mengko. Peralatan sampeyan (instalasi layanan, mebel lan IT) iku tugas tenan

Saka Apple, kita ora duwe informasi babagan dhukungan kanggo proyek kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.