Apple lan IBM mbukak 10 aplikasi bisnis anyar

Apel IBM

Apple lan IBM wis kolaborasi nggawe macem-macem aplikasi kanggo iPhone lan iPad ing taun kepungkur, nanging saiki, aplikasi MobileFirst IBM padha nambah dhukungan kanggo Apple Watch.

Aplikasi saka kemitraan Apple lan IBM wis dicethakaké dina iki, lan wis nggawe 10 aplikasi liyane, kalebu kabeh babagan manajemen shift karyawan nganti mbantu inspektur pamrentah entuk kabeh data sing dibutuhake. Kene Sampeyan bisa maca presentasi lan katrangan kasebut ing basa Inggris. We menehi tur kanggo aplikasi anyar sawise maca.

Trek Shift

Trek Shift

Trek Shift nawakake wirausaha pendekatan sing luwih cerdas kanthi jadwal kanthi nggunakake dashboard menyang ganti jadwal tinimbang kertas. Administrator bisa nggunakake Shift Track kanggo nglacak kedadeyan saiki. jadwal staf, las panjaluk wektu entek, ngganti jadwal karyawan.

nggeser sinkronisasi

nggeser sinkronisasi

nggeser sinkronisasi bisa digunakake karo iPhone lan Apple Watch lan menehi karyawan luwih gedhe kontrol jadwal sing. Karyawan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng lan sesambungan karo jadwal, nampa utawa nolak pangowahan jadwal, ngirim panjaluk liburan  lan malah nglacak mbayar cuti sakit lan wektu istirahat.

Rencana Plancongan

Rencana Plancongan

Rencana Plancongan minangka aplikasi sing wis dibangun rencanakake lelungan sampeyan pengalaman sing gampang, intuisi lan integral kanggo turis bisnis. Analitik sing kuat njelajah janjian tanggalan minangka saran lelungan sing bisa ditemokake, ngakoni tujuan sing asring ditindakake.

Lacak Plancongan

Lacak Plancongan

Lacak Plancongan bisa digunakake karo iPhone lan Apple Watch reimagine lelungan bisnis kanthi nggabungake kabeh saka itineraries pesawat, kanggo rekomendasi layanan lokal ing siji app. Analitik sing kuat ndeteksi lan nyambung kabeh wong ing klompok adhedhasar entri lan reservasi tanggalan. Fitur kolaborasi ngidini kabeh wong nuduhake status lelungan, utawa mbandhingake cathetan ing hotel, agensi perjalanan sewa mobil lan layanan lokal liyane.

Saran Pinjaman

Saran Pinjaman

Saran Pinjaman  aplikasi, supaya bisa diarani, 'hipotek', sing nyedhiyakake pitulung pribadi kanggo pelanggan kanthi luwih irit. Makelar hipotek bisa nglumpukake informasi babagan pelanggan kanthi nyata, nawarake rekomendasi produk sing akurat, lan luwih gampang para sing nyilih milih lan ndhaptar hipotek.

Lacak Pinjaman

Lacak Pinjaman

Lacak Pinjaman nggampangake makelar hipotek kanggo njaga kabeh sing diduweni ngolah. Dheweke bisa ndeleng a ringkesan silihan ing proses lan tugas sing dibutuhake kanggo entuk utangan.

Ngatasi Ahli

Ngatasi Ahli

Ngatasi Ahli showcase profesional layanan lapangan, data sejarah sing relevan lan masalah piranti khas, supaya bisa cepet diagnosa masalah. Aplikasi kasebut menehi saran solusi adhedhasar skenario sing padha, lan nggunakake analytics prediktif kanggo nuduhake masalah potensial.

Priksa Aset

Priksa Aset

Priksa Aset nggunakake analitik prediktif kanggo nyedhiyakake teknisi lapangan, skenario umume sing bisa dadi penyebab masalah, mula dheweke ngerti sing kudu digoleki. Aplikasi kasebut nyedhiyakake manual, spesifikasi, lan riwayat pekerjaan ing pucuk driji supaya sampeyan ngerti apa sing bakal ditindakake.

Mrekso lapangan

Mrekso lapangan

Mrekso lapangan  minangka aplikasi sing nyedhiyakake inspektur pamrentah kanthi akeh data ing pucuke. Contone, yaiku lembaga pamrentah sing cocog, nyimpen pagunungan dokumen lan jam entri data. Kamera lan mikropon iPad nggawe kui luwih gampang lan akurat.

Situs Aman

Situs Aman

Situs Aman bisa digunakake kanggo nduwe situs sing aman, nanggepi risiko kanthi cepet, enggal nglaporake kacilakan lan kedadeyanlan bareng tandha karo karyawan ing sacedhake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.