Apple lan Universitas California sinau babagan kesehatan mental

Apple Watch

Dihargai manawa salah sawijining obsesi sing diduweni Apple yaiku piranti sing bisa mbantu nambah kesehatan saka wong. Saben versi anyar Apple Watch kalebu sing anyar babagan iki.

Dina iki kita ngerti manawa ana panelitian diwiwiti karo Universitas California kanggo ngerteni prilaku fisiologis pasien depresi lan kuatir. Apple Watch lan iPhone bakal digunakake kanggo nglumpukake data panelitian. Bravo.

Apple mung ngumumake sing anyar sinau bakal ditindakake bebarengan karo University of California (UCLA). Dheweke pengin ngerti kepiye faktor fisiologis kayata turu, kegiatan fisik, kegiatan jantung lan rutinitas saben dina bisa nyebabake masalah mental kayata kuatir utawa depresi.

Kanggo panliten iki, sing diarepake bisa bertahan telung taun, data sing diklumpukake saka Pelacak turu iPhone, Apple Watch, lan Beddit, minangka wiwitan sing diduweni Apple ing 2017.

Universitas kasebut wis negesake manawa tahap pilot panelitian bakal diwiwiti minggu iki lan kalebu 150 peserta direkrut saka pasien Rumah Sakit Universitas UCLA.

Saka kana, tahapan investigasi ing ngisor iki bakal tambah akeh 3.000 peserta kalorone saka rumah sakit uga saka siswa dhewe. Peserta sinau bakal ndownload aplikasi ing iPhone, banjur nampa monitor turu Beddit lan Apple Watch, sing bisa digunakake sajrone panelitian.

El Dr. John Torous, direktur psikiatri digital ing Pusat Kesehatan Deaconess Beth Israel, ujar manawa panliten kasebut minangka wiwitan tes sing ditambahi kanggo ngerti kepiye teknologi digital bisa menehi peran kanggo ningkatake kesehatan mental.

Aku seneng banget ... Iki nuduhake manawa riset kesehatan mental digital saya cepet, lan kita bakal pindhah menyang tahap pembangunan sabanjure ... Iki minangka panelitian skala besar sing nyoba tenan njawab pitakon dhasar babagan teknologi digital kasebut bakal digunakake. mbantu kesehatan mental

Panaliten kasebut, beda karo liyane sing ditindakake Apple babagan kesehatan, bakal diwatesi mung ing fakultas, siswa lan pasien Rumah Sakit Universitas Kesehatan UCLA.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.