Apple ngirim tim iklan paling anyar kanggo komentar misogynistic

Antonio Garcia Martinez

Ing tanggal 11 Mei, kita nerbitake artikel sing bakal menehi informasi babagan penandatanganan paling anyar saka perusahaan sing berbasis Cupertino: Antonio García Martínez, mantan pekerja Facebook kanggo nguatake posisine kanthi pariwara ing macem-macem platform Apple. Nanging, nalika mlebu kantor, masalah diwiwiti.

Kaya sing dakkandhakake ing artikel kasebut, Antonio García minangka panulis buku Chaos Monkeys, sawijining buku nalika dheweke nggawe serangkaian komentar seksis sing, ora kaget, durung bisa lungguh karo karyawan Apple sing kanthi cepet njaluk supaya dipecat, kayata lan kepiye kedadeyane.

Miturut The Verge, ora suwe sawise petisi kanggo ngusir Antonio García wiwit sirkulasi, akun Slack mandheg digunakake. Tim platform iklan Apple diundang menyang rapat darurat lan negesake manawa Martinez ora bakal kerja maneh ing perusahaan kasebut.

Buku Chaos Monkeys, nyedhiyakake pandangan misoginis kanggo wanita San Francisco:

Umume wanita Bay Bay alus lan ringkih, manja lan naif sanajan ora seneng karo kadonyan, lan umume kebak telek. Dheweke duwe feminisme sing bener lan ora bebas mandhiri, nanging kasunyatane yen wabah epidemi utawa invasi asing, dheweke pancen dadi barang sing ora ana gunane sing sampeyan perdagangan kanggo kothak cangkang bedhil utawa drum minyak diesel. .

Luwih saka 2.000 karyawan Apple nandatangani petisi kasebut sing njaluk diselidiki babagan karyawan García Martínez.

Ngrekrut sampeyan nggawe bagean pitakon babagan sistem inklusi ing Apple, kalebu tim perekrutan, pamriksan latar mburi, lan proses kita supaya budaya inklusi sing ana saiki cukup kuat kanggo nahan wong sing ora nuduhake. Nilai-nilai inklusi.

40% tenaga kerja Apple kalebu wanita, nanging mung 23% minangka bagean saka tim riset lan pangembangan perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.