Apple Music saiki kasedhiya ing PS5

Apple Music ing PlayStation 5

A sawetara dina kepungkur kita nerbitaké artikel kang kita komentar ing bisa diluncurake app Apple Music kanggo PS5, adhedhasar gambar sing dikirim sawetara pangguna ing Reddit lan sawetara media wis bisa mangsuli. Ora kaya ing kesempatan liyane, ngenteni luwih cendhak.

Aplikasi kasebut Apple Music kanggo PlayStation 5 saiki resmi kasedhiya ing toko Sony, nawakake pengalaman terintegrasi menyang konsol pabrikan iki lan kanthi mangkono gabung karo Spotify, platform musik streaming sing kasedhiya ing meh kabeh piranti ing pasar.

Apple Music ing PS5 ngidini pelanggan muter liwat 90 yuta songsuga sawetara dhaptar lagu lan stasiun radio sing dikurasi langsung saka konsol sampeyan.

App uga ndhukung puter maneh video musik kanthi resolusi nganti 4K. Salajengipun, ngidini pangguna ngrungokake musik favorit sanajan ing latar mburi utawa nalika dolanan. Video musik uga ndhukung puter maneh terus nalika navigasi menyang lan saka app Apple Music.

Pangguna PS5 bisa mbukak aplikasi Apple Music sadurunge mlumpat menyang game, utawa sajrone game mencet tombol PS ing controller DualSense kanggo ngakses Pusat Kontrol lan pilih kertu fungsi musik.

Uga, pelanggan Apple Music bisa nemokake Rekomendasi sing cocog karo game lagi diputer utawa milih saka dhaptar lagu ing perpustakaan utawa dhaptar lagu liyane sing dipilih dening Apple Music kanggo game.

Pangguna PS5 bisa download app Apple Music saka toko lan tindakake pandhuan ing layar kanggo nyambungake akun Apple Music. Proses kasebut kalebu mindhai kode QR saka piranti Apple utawa ngetik kredensial ID Apple kanthi manual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.