Apple negosiasi kanggo tuku hak kanggo film paling anyar Robert Zemeckis

Robert Zemeckis

Sepisan maneh, warta paling anyar sing gegandhengan karo layanan video streaming Apple bisa ditemokake ing publikasi kasebut macem-macem. Apple, kaya media liyane, rutin negosiasi tuku film lan seri anyar. Ing pangerten iki, miturut media iki, Apple berjuang kanggo entuk hak kanggo film Robert Zemeckis sabanjure.

Sedulur Aaron lan Jordan Kandell wis adol hak film kasebut Mr. Lucky menyang perusahaan produksi ImageMover, perusahaan produksi duweke Robert Zemeckis. Zemeckis bakal ngurus gawé lan berkembang film anyar iki sing ditampilake minangka komedi romantis adhedhasar crita sing sejatine.

Sedulur Kandell ora anyar ing industri film. Pakaryan pertama yaiku film animasi Moana kanggo Disney, sing pungkasan dadi skrip film kasebut Adrift (Adrift) dibintangi Shaile Woodley lan Sam Clafin.

Pak Lucky nggoleki loro sisih romantis, kayata tragedi, kemenangan, bencana lan rejeki ing cara sing bisa dideleng. Saiki, kita ora ngerti rincian liyane babagan proyek anyar iki amarga mung dikenal karo perusahaan sing menehi hak, kayata Apple TV +.

Kita kudu ngenteni sawetara dina, kanggo ndeleng manawa layanan video streaming pungkasane entuk hak film anyar iki utawa, pungkasane, entuk layanan liyane kayata Netflix, Amazon Prime ...

Robert Zemeckis misuwur bali menyang trilogi mbesukSapa sing Rangka Robert Kelinci? Forrest Gump (karo dheweke menang rong Oscar saka Akademi Hollywood kanggo Film Terbaik lan Direktur Terbaik, uga loro Golden Globes kanggo Direktur Terbaik lan Film Dramatis Terbaik), Castaway, Polar Express, The Flight ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.