Apple ngeculake beta kaping papat macOS Ventura kanggo pangembang

ventura

B-Day Apple Park. Ora, ora ana piranti Apple sing diwiwiti nganggo huruf B. Iku mung dina beta anyar kanggo kabeh piranti lunak perusahaan. Lan salah siji saka wong-wong mau, Macs. Lagi wae jam kepungkur, ing beta kaping papat saka MacOS Ventura kanggo kabeh pangembang sing pengin nyoba.

Siji langkah liyane sing ndadekke kita nyedhaki versi final. Versi sing mesthi bakal weruh cahya ing wulan Oktober, nalika pungkasane kabeh pangguna sing duwe Mac sing kompatibel bakal bisa nganyari menyang macOS taun iki: macOS Ventura.

Wiwit dina iku WWDC 2022 Juni pungkasan, pangembang Apple wis duwe kesempatan kanggo nyoba betas beda saka piranti lunak kanggo Mac taun iki: MacOS Ventura. Ya, mung sejam kepungkur, Apple wis ngeculake versi kaping papat saka beta kasebut. Nomer mbangun yaiku 22A5311f.

MacOS anyar teka kebak kabar, sawetara wong wis komentar sawetara dina kepungkur. MacOS Ventura, nomer telulas ing dhaftar, wis akeh produktivitas lan terus-terusan dandan, kayata Stage Manager, Continuity Camera, FaceTime Handoff, Passkeys lan dhaftar dawa fitur anyar.

Perlu dicathet, utamane kanggo pangembang, yen dibutuhake xcode 14 beta kanggo nggawe aplikasi kanggo Mac sing diinstal macOS 13 beta. Yen aplikasi sampeyan dibangun nganggo Xcode 13 saiki, sampeyan kudu mbukak ing Mac sing diinstal macOS Monterey.

Beta papat sing ndadekke kita luwih cedhak karo versi final sing kabeh pangguna sing duwe Mac sing kompatibel karo MacOS Ventura bisa seneng, bisa uga. pungkasan September utawa Oktober taun iki. Sampeyan bisa mriksa yen piranti kompatibel karo MacOS Ventura anyar ing padha web saka Apple ing macOS Ventura.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.