Apple ngeculake ekstensi Shazam kanggo Chrome lan Microsoft Edge

Ekstensi Shazam kanggo Chrome

Wiwit Apple tuku Shazam ing 2018, perusahaan basis Cupertino wis ngetrapake lan ningkatake layanan sing ditawakake perusahaan Inggris iki, nambah fungsi anyar uga nggabungake operasi liwat Siri, supaya ora perlu nginstal ing piranti iOS kanggo ngenali lagu.

Shazam duweni a aplikasi macOS sing ngidini kita kanggo ngenali lagu sing lagi diputer ing Mac kita, Nanging, aplikasi Wis meh rong taun ora dianyari. Yen sampeyan ora seneng cara aplikasi iki, sampeyan kudu nyoba ekstensi anyar kanggo Chrome lan Microsoft Edge.

Thanks kanggo ekstensi iki, liwat sembarang browser basis Chromium, kita bisa ngenali lagu apa wae sing lagi diputer ing tab sing wis dibukak, dadi YouTube, Netflix, Soundcloud utawa platform liyane.

Sawise kita wis nginstal extension, supaya bisa digunakake, kita mung kudu klik ing lambang biru karo logo Shazam. Sawise sampeyan ngerti lagu sing lagi diputer, jendhela pop-up bakal ditampilake kanthi jeneng artis ing ngendi album kasebut bisa ditemokake.

A link menyang Apple Music kanggo ngrungokake lagu, ngakses lirik lagu, video musik ... Kajaba iku, kaya aplikasi kanggo piranti seluler, ngidini kita ngakses riwayat lengkap kabeh lagu sing wis kita kenal liwat ekstensi kasebut.

Sayange, ing wayahe ora ana pilihan kanggo bisa mlebu lan bisa ngakses dhaptar lagu sing sadurunge wis kita kenal ing versi iOS lan ing piranti liyane sing ana gandhengane karo ID sing padha.

Sawetara pangguna ngaku yen aplikasi kasebut ora bisa digunakake kanthi bener ing sawetara pirantiDadi, ing sawetara dina, perusahaan basis Cupertino bakal ngeculake update anyar kanggo ngatasi masalah kinerja kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.