Apple ngeculake Safari Technology Preview 154 kanggo ndandani bug lan nambah fitur

Pratinjau Safari

Browser Safari paling dipercaya lan paling cocok kanggo kita sing duwe peralatan Apple. Iku browser digawe ing gambar lan mirip hardware apel. Mula lumrahe yen kita pengin ngerti apa ana kabar apa ora. Kanggo iku, Apple ngluncurake sawetara wektu kepungkur, browser kanggo nindakake tes tanpa kompromi keamanan utawa fungsi versi utama. Browser tes iki, Pratinjau Teknologi Safari, versi 154 bakal teka lan wektu iki kita duwe mbecike bug lan fitur ditambahake.

Versi anyar saka Safari Technology Preview bubar dirilis dening Apple. Browser iki sing ndhukung kabeh tes sing dileksanakake supaya pangguna mengko bisa seneng Safari polesan, tanpa masalah, cepet, aman lan pribadi. Saiki versi 154 Iki kalebu sawetara dandan, koreksi bug lan sawetara fitur liyane sing wis ditambahake. 

Kanggo luwih tepat, Versi 154 saka Pratinjau Teknologi Safari kalebu ndandani bug lan perbaikan kinerja kanggo: Inspektur Web, CSS, JavaScript, rendering, API pelaporan, API web, aksesibilitas, media, lan pencegahan pelacakan cerdas. Ngelingi versi saiki browser iki ing fase beta konstan, adhedhasar nganyari Safari 16 lan kalebu dhukungan kanggo fitur sing kasedhiya ing macOS Ventura. Kaya contone Live Text, Passkeys, dandan ing ekstensi web lan sawetara liyane.

Iki versi anyar saka Safari Technology Preview kompatibel karo mesin sing nganggo macOS 13 Ventura. Elinga yen ora bisa digunakake karo versi lawas saka macOS Big Sur.

Yen sampeyan pengin nyoba, nganyari anyar kasedhiya liwat mekanisme Update Software. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang Preferensi Sistem. Kasedhiya kanggo sapa wae sing wis ndownload browser. Cathetan rilis nganyari lengkap kasedhiya ing situs web Safari Technology Preview. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.