Apple ngirim luwih saka 100 yuta headphone ing taun 2020

AirPods

Wong-wong ing Canalys wis nerbitake laporan anyar sing ujar manawa Apple ngirim 2020 yuta AirPods lan earphone Betas ing kuartal pungkasan taun 37,3, sing padha karo pangsa pasar 26,5% lan pertumbuhan 26,6% saben taun. Thanks kanggo pertumbuhan sing luar biasa iki, Apple ngirim luwih saka 100 yuta headphone.

Apple dudu siji-sijine merek sing ngalami tuwuh ing saindhenging taun 2020, kanthi Samsung lan Xiaomi dadi pabrikan liyane sing uga wis ngerteni angka pengiriman ing taun 2020 wis mundhak dibandhingake karo 2019.

Cythía Chen, analis riset Canalys, ujar manawa:

Amarga alangan kurang saka mlebu pasar, utamane kanggo piranti TWS, sing wis dibangun rantai pasokan nyebabake piranti sing luwih apik kanthi rega murah, kiriman sing akeh mbanjiri pasar ing wektu sing cendhak ...

Vendor sing wis diadegake, saka pamuter audio tradisional, nganti vendor piranti cerdas, kayata Apple, Samsung, lan Xiaomi, wis nikmati pertumbuhan sing kuat ing taun 2020, nanging isih ngalami tantangan nalika ngupayakake mbedakake awake dhewe ing ruang audio sing tambah homogen.

Ing kategori sing bisa dipakai, kita uga nemokake Apple Watch, piranti sing Apple kirim 14.5 yuta unit sajrone kuartal kaping papat taun 2020, sing tegese mundhak taun-taun 49,2%, ngirim total 35,2 yuta Apple Watch ing kabeh taun 2020.

Yen kita misahake barang sing bisa dipakai dadi jam tangan sing cerdas lan gelang sing ngetung, Xiaomi minangka pabrikan sing paling akeh band olahraga sing dikirim menyang pasar Saindhenging taun 2020 lan bisa uga bakal terus ditindakake ing taun-taun mbesuk, wiwit adoh saka istirahat, perusahaan Asia nampilake Mi Band 6 sawetara dina kepungkur, kanthi akeh fitur anyar dibandhingake karo generasi sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.