Apple ngeculake beta kapindho macOS 12.2 kanggo pangembang

macOS Monterey

Pangembang mbangun aplikasi kanggo Apple wis duwe versi anyar macOS Monterey kanggo dites. Iku babagan beta kapindho macOS 12.2, sing wis dirilis perusahaan kanggo kabeh programer sing pengin.

Kaya biasane karo kabeh versi beta macOS, pangembang Apple sing sah bisa ndownload langsung saka situs web pangembang Apple utawa liwat OTA yen wis duwe versi beta macOS Monterey sing diinstal ing Mac. , Kita kudu ngenteni.

Telung minggu kepungkur Apple ngrilis beta pisanan macOS 12.2 lan mung sawetara jam kepungkur ngrilis beta kapindho. Versi iki saka MacOS Monterey nggabungake aplikasi musik anyar lan dandan kanggo Safari ing tampilan ProMotion, kayata MacBook Pro.

Beta anyar iki nduweni nomer Mbangun 21D5039d. Saiki kasedhiya kanggo diundhuh ing Situs web saka Apple kanggo pangembang. Bisa uga diundhuh liwat OTA, yen Mac pangembang sadurunge wis diinstal beta macOS Monterey.

Wis ing beta pisanan macOS 12.2 sawetara kabar bisa diamati. Iku incorporates aplikasi native anyar kanggo Apple Music, luwih cepet lan luwih alus tinimbang versi sadurunge, sing katon luwih kaya kaca web.

Anyar liyane sing bisa dideleng ing macOS 12.2 beta 1 yaiku perbaikan sing signifikan ing gulung layar ing Safari nganggo layar. ProMotion, kaya MacBook Pro.

Sing paling logis yaiku beta kapindho anyar iki mung kanggo mbenerake kesalahan sing ditemokake ing wiwitan, lan ora menehi kabar penting kanggo pangguna.

Kaya sing tansah ditindakake saka kene, disaranake ora nginstal versi beta apa wae macOS ing Mac sampeyan, yen sampeyan nggunakake kanggo kerja utawa sinau. Pangembang duwe Mac khusus kanggo nindakake tes kasebut, sing ora ngemot data kritis. Yen amarga sawetara kesalahan ing beta komputer tubrukan, padha mulihake lan miwiti maneh, ora masalah. Apa bebaya pakaryan. Yen sampeyan kelakon, sampeyan bakal duwe masalah ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.