Apple rembugan ing 2020 karo produsen suku cadang mobil Jepang

Apple Car

Ing sawetara minggu kepungkur, kita wis nerbitake macem-macem artikel ing ngendi kita ngomong babagan Eksodo karyawan Apple Car marang perusahaan liyane. Nanging sanadyan, katon kaya apel maju Kanthi ide nggawe kendharaan nyopir dhewe, paling ora ana gosip sing nalisir.

Miturut wong lanang saka Nikkei Asia, ing Januari 2020, karyawan Apple ketemu karo pabrikan Jepang Sandem, produsen suku cadang mobil lan AC. Ing rapat kasebut, perusahaan iki wis akses menyang plans saka kendaraan lan padha ngrembug kabutuhan Apple kanggo nindakake proyek kasebut.

Nanging, amarga kesulitan finansial sing saya tambah amarga pandemi COVID-19, perusahaan Jepang njaluk restrukturisasi utang marang para kreditur ing wulan Juni 2020 lan, miturut Nikkei Asia, rembugan babagan Apple Car wis mandheg.

Iki kirim ora luwih saka konfirmasi rencana ambisi Apple Ing sektor kendaraan listrik, proyek sing ing sawetara wulan kepungkur wis akeh insinyur sing paling penting menyang perusahaan liyane.

Mark Gurman, ngaku ing pungkasan taun 2021, manawa perusahaan sing berbasis ing Cupertino pengin ngetrapake gas (pun intended) lan miwiti komitmen kanggo kendaraan listrik ing 2025, tanggal banget optimistis miturut nomer akeh Analysts lan kang terus-terusan departure saka engineers wis nyumbang.

Babagan desain Apple Car, ing pungkasan taun 2021, desainer nggambarake sawetara render, kaya apa desain kendaraan listrik Apple adhedhasar paten sing wis didaftar Apple ing jeneng sampeyan ing taun anyar, desain banget unattractive.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.