Apple nyuda rega iMac 300 inci kanthi kaca bertekstur nano meh 27 euro

Kaca iMote Nanotekstur

Nalika pirang-pirang dina lan media kita bakal ndeleng pangowahan sing ora diumumake Apple ing acara kasebut, kita bakal nemokake warta sing nyenengake. Salah sijine ditemokake ing iMac 27-inch, model sing saiki isih ana mung kasedhiya karo prosesor Intel beda karo iMac 24-inch sing luwih anyar.

Model iki, kaya Pro Display XDR ngidini pangguna nggunakake nambah gelas nanotextured, kanthi biaya tambahan 625 euro. Kaca iki nyuda reflektivitas lan sorotan kanthi matte finish. Sawise acara kasebut, Apple wis nyuda rega pilihan iki meh 300 euro.

Yen kita ndeleng model iki, kita bakal ngerti kepiye rega saiki kasedhiya kanggo rega 345 euro, sing nganggep nyuda 280 euro. Nanging, pangurangan gelas khusus iki terus regane regane padha ing Pro Display, biaya tambahan 1.000 euro.

Ing katrangan pilihan iki, Apple ujar:

Sanajan kaca standar iMac lan kaca bertekstur nano menehi refleksi sing sithik banget, nanging penting kanggo mbiji lingkungan sing bakal digunakake.

Yen sampeyan ora bisa nyetel lampu sekitar, sampeyan duwe opsi matte anyar nganggo kaca bertekstur nano. Biasane, permukaan layar matte duwe lapisan sing nyebar cahya.

Nanging, lapisan kasebut nyuda kontras, saliyane ngasilake kabut lan suar. Nanotefit iMac dipasang ing kaca ing level nanometer, nyedhiyakake kualitas gambar sing apik banget sing njaga kontras lan nyebar cahya kanggo nyuda refleksi kanthi dramatis.

Saiki, kita isih ngenteni desas-desus iMac sing dhuwur anyar bakal kayektenan. Apple terus menehi rekomendasi iMac 27-inch, diluncurake ing wulan Agustus taun lalu, minangka alternatif kanggo para pelanggan profesional saiki iMac Pro ora dadi pilihan maneh kanggo pelanggan sing ora butuh Mac Pro.

Saiki, ora ana desas-desus sing nuduhake pembaruan kisaran iMac 27-inci, nganyari maneh sing kudu ngilangi prosesor Intel kanggo nggabungake prosesor Apple Silicon anyar, prosesor sing, kaya sing bisa dideleng ing acara pungkasan, uga mlebu ing kisaran iPad Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.