Apple pengin adol film 4k kanthi rega $ 20, sanajan nolak studio utama

Apple TV-4

Tekane layanan streaming musik minangka jerami pungkasan sing ilang Apple priksa manawa pangowahan gaya nalika ngonsumsi musik dadi kasunyatan, dadi adol musik bisnis defisit. Nanging liwat streaming, kita uga bisa nggunakake video. Thanks kanggo lengganan sing nawakake akses menyang katalog sing meh ora winates. Nanging jinis layanan iki utamane nawakake seri TV, amarga katalog film sing kasedhiya biasane wis lawas lan kita ora bakal bisa nemokake warta utawa film sing nembe teka ing bioskop. Solusi kanggo masalah iki yaiku iTunes.

Ing intine sabanjure, kemungkinan Apple bakal ngenalake Apple TV generasi kaping 5, piranti sing ndhukung konten HDR 4k. Nanging kanggo njupuk kauntungan saka fitur kasebut, wong-wong saka Cupertino kudu nambah nomer akeh judhul sing saiki kasedhiya liwat iTunes ing format iki. Kanggo iki, dheweke wis pirang-pirang wulan ketemu karo studio utama kanggo entuk kesepakatan sing entuk manfaat kanggo kalorone pihak lan bisa nawakake film kanthi kualitas 4k, nanging kayane kalorone pihak durung entuk kesepakatan babagan rega dheweke kudu didol.

Apple percaya manawa pengin jinis konten kasebut dadi populer, mula kudu ditawakake kanthi rega sing apik, Nanging, 20 dolar, panliten utama nganggep yen rega iki murah banget lan pengin rega adol antara 25 lan 30 dolar. Saiki film kanthi kualitas HD sing ditawakake iTunes lan sing lagi wae tekan platform Apple diregani $ 20, mula regane bakal padha ngidini kita nikmati film kanthi 4k kanthi rega sing padha.

Ing Spanyol rega film paling anyar ing bioskop yaiku 13,99 euro kanggo versi HD, dene versi SD 11,99 euro, mula bisa dingerteni manawa film sing luwih dhuwur kasedhiya kanthi rega sing luwih dhuwur. Apple pengin ngrampungake masalah iki sadurunge presentasi Apple TV anyar, sing samesthine bakal diluncurake tanggal 12 September, ing rong minggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.