Beta pertama iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15, watchOS 8, macOS Monterey saiki kasedhiya

Betas

Ora ana sing owah ing dina kaping pisanan WWDC taun iki. Ora suwe sawise presentasi sing meh rong jam dening Tim Cook lan timnya, nuduhake kabar babagan piranti lunak piranti sing bakal teka, Apple nerbitake betas pertama kanggo pangembang.

Dadi yen sampeyan programmer aplikasi Apple resmi, saiki sampeyan bisa ndownload versi beta pisanan iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15, nontonOS 8, macOS Monterey. Sing pertama betas umum Dheweke ora bakal dirilis nganti wulan Juli.

Terus karo tradisi saben taun, ora suwe sawise rampung presentasi WWDC sing dianakake awan iki, Apple nerbitake betas pertama kanggo pangembang piranti lunak anyar piranti taun iki. Yaiku, iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15, watchOS 8 y MacOS Monterey.

Logis yen rampung ing wektu iki. Kaya sing diarepake, dheweke ora bisa nindakake sadurunge menehi kabar, pancen ora ana gunane, lan ora bisa ditundha maneh amarga pangembang sing program aplikasi ing lingkungan kaya ngono kudu "nyoba" warta sing kalebu ing versi anyar, makarya ing dina konferensi iki. Kabeh diwilang banget.

Versi beta pisanan kasedhiya minangka undhuhan liwat Pusat Pangembang saka Apple. Sawise diinstal, mengko bakal dianyari nganggo versi beta mbesuk liwat OTA kaya nganyari normal lan saiki sing wis digunakake. Nalika Apple ngrampungake bug, versi beta beda beda.

Biasane, versi ditawakake beta umum liwat situs web Program Software Beta Apple. Perusahaan kasebut wis ngumumake ora bakal ngluncurake beta publik pertama nganti wulan Juli. Sampeyan pengin nggawe manawa beta iki sawise diluncurake kaping pisanan, dadi luwih stabil lan kurang ana kesalahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.