Versi pungkasan macOS Mojave 10.14.1 saiki kasedhiya

Ing tanggal 24 Oktober, wong-wong saka Cupertino ngluncurake beta kaping lima sing cocog karo pembaruan macOS Mojave sabanjure nomer 10.14.1, beta sing seminggu mengko diganti karo versi pungkasan macOS Mojave, nganyari sing dirilis sawetara jam sawise ngenalake MacBook Air lan Mac Mini anyar.

Anyar anyar sing ditawakake macOS 10.14.1 ditemokake ing panggilan video klompok liwat FaceTime, panggilan video grup sing ngidini kita bisa ngubungi nganti 32 interlocutors bebarengan. Fitur iki kudune wis teka karo nerbitake versi pungkasan Mojave, nanging amarga ana masalah ing menit pungkasan, perusahaan kepeksa nundha.

Wiwit Apple ngluncurake versi pungkasan macOS Mojave, ing Aku saka Mac, kita wis nggawe sawetara tutorial kanggo nuduhake apa operasi saben fungsi anyar sing ditawakake, kayata operasi tumpukan file, las app sing bubar dibukak ditampilake ing dermaga, ing mode peteng lan cahya... saliyane nerangake kepiye cara supaya bisa terus nginstal aplikasi pihak katelu sumber saka pangembang resmi, fitur sing Apple ngilangi pirang-pirang taun kepungkur.

Anyar anyar sing ditawakake macOS Mojave, ditemokake ing sistem update, sistem sing rampung mbuwang karo Mac App Store lan kedadeyan kasebut bisa ditemokake ing preferensi sistem, khusus ing Pembaruan Piranti Lunak.

Kanthi cara iki, luwih gampang ngerti kanthi cepet manawa nganyari sing wis kita instal ing komputer cocog karo aplikasi utawa nganyari sistem, soko sing kudune ditindakake Apple sawetara taun kepungkur, supaya pangguna ora tundha panginstalane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Xavier ngandika

    Halo, aku duwe imac wiwit pungkasan taun 2015 lan pembaruan mojave 10.14.1 sing anyar wis ngilangi Bluetooth tanpa bisa mateni lan ora bisa ngakoni piranti: keyboard, mouse, lsp. Aku wis nyoba miwiti maneh bluetooh, mbusak file saka "com.apple.Blu Bluetooth.plist" lan ora bisa ngatasi masalah. Opsi deactivation katon ing menu kaya sing diaktifake nanging abu-abu lan ora bisa diakses. Lan ngaktifake sistem pangenalan kesalahan fungsi ing mac lan priksa manawa wis bener. Apa ana sing bisa ditindakake?