Cuplikan pertama miniseries Lisey's Story saiki wis kasedhiya

Critane Lisey Nalika isih ana ing sangisore 3 minggu Apple premier miniseries Crita Lisey, saka Cupertino dheweke wis ngirim ing saluran YouTube cuplikan pertama seri iki, seri sing bakal kasusun saka 8 episode, sing digawe dening Julianne Moore lan Clive Owen lan adhedhasar novel anggitane Stephen King.

Adaptasi novel, ditulis taun 2006, wis lumaku dening King dhewe, mulane, kaya sing diandharake sawetara wulan kepungkur, dheweke wis nyoba nggawa kabeh aspek novel kasebut menyang layar. Nalika ngenteni tanggal 4 Juni, tanggal perdana, kita bisa ndeleng cuplikan kanggo ngerti babagan sing bakal ditawakake seri horor iki.

Ing deskripsi video kasebut, Apple nuduhake argumen apa sing bakal ditemokake ing seri iki:

Adhedasar laris karo Stephen King sing laris, lan diadaptasi karo penulis dhewe, "Lisey's Story" minangka sensasi pribadi sing nderek Lisey Landon (pemenang Oscar Julianne Moore) rong taun sawise sédane garwane. Novelis misuwur, Scott Landon (nomine Oscar Clive Owen). Serangkaian kedadeyan sing ora nyenengake nyebabake Lisey ngadhepi kenangan babagan bebrayan karo Scott sing dheweke sengaja mblokir ing pikirane.

Bebarengan karo Clive Owen lan Julianne Moore, kita nemokake aktor kasebut Dane dehann. Wong sing tanggung jawab ngarahake seri kasebut, yaiku Chili Pablo Larraín nalika produksi tanggung jawab kanggo JJ Abrams.

Stephen King ujar ing sawijining wawancara, amarga akeh layanan streaming video ana akeh kebebasan kanggo nggawe jinis adaptasi, mula kemungkinan iki dudu judhul pertama utawa pungkasan panulis iki sing bakal kita deleng ing layar cilik, ing Apple TV + utawa ing platform liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.