Deleng carane lagu direkam nganggo MacBook Pro M1

donor

Mary spender, penyanyi-penulis lagu Inggris sing kerep nggunakake YouTube minangka sarana nyebarake musik, nerbitake video anyar babagan lagu anyar sing lagi wae digawe.

Sing lucu babagan video kasebut yaiku rekaman lagu anyar digawe mung lan khusus nggunakake lagu anyar. Macbook Pro M1 Kab, nggunakake mikropon sing nggabungake laptop Apple. Lan ora ana swara saka penggemar MacBook, sing ora tau diwiwiti. Apa Apple kudu nindakake kanggo nerbitake video kasebut? Aku bet dadi ...

Mary Spender minangka penyanyi-penulis lagu lepas sing kondhang ing Inggris, sing kerep banget nggunakake YouTube kanggo ngumumake tema anyar. Ing jaman saiki, mung butuh sethithik kanggo bisa ngarang tembang, lan ngrekam kanthi swara "apik".

Minangka sethitik minangka siji MacBook Pro unik sing wis nggunakake Spender kanggo nyipta lan ngrekam lagu anyar. Sampeyan malah durung masang mikropon profesional. Sampeyan wis nggunakake sing kasedhiya karo laptop.

Lan bebener iku muni cantik apik. Sampeyan kudu ngomong yen ora ana wektu sing khas kipas angin internal sing biasane refrigerate laptop, wiwit saindhenging sesi ngrekam, ing wektu ora diwiwiti.

Iki mesthi cara sing apik kanggo promosi fitur MacBook Pro 14-inci lan 16-inci anyar kanthi prosesor. M1 Pro Kab y M1 Maks sing Apple dirilis sasi kepungkur. Aku ora ngerti kenapa aku entuk kesan manawa Apple ana ing mburi ide video kasebut.

Oalah, penasaran, kepiye saiki para musisi ing saindenging jagad mbutuhake infrastruktur sing sithik banget supaya bisa ngarang lan ngrekam kanthi kualitas apik, tanpa kudu gumantung ing studio rekaman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.