Disney + tekan 57.5 ​​yuta pelanggan

Disney +

Sajrone wulan-taun kurungan sing akeh negara wis tahan, salah sawijining sektor utama sing paling entuk manfaat, yen ngomong babagan teknologi, yaiku streaming layanan video. Netflix, kanthi luwih saka 190 yuta pelanggan isih dadi raja pasar ing saindenging jagad. Layanan streaming video paling populer nomer loro saiki yaiku Disney +.

Ing pungkasan Maret, miturut perusahaan kasebut, Disney + duwe 50 yuta pelanggan, tokoh sing wis mundhak 7,5 yuta ing pungkasan wulan Juni. Saiki, Apple ora nate nglaporake nomer pelanggan ing layanan video streaming kasebut, nanging yen kita ngelingi manawa Apple Music durung nganyari luwih saka setahun, bisa uga ana kasus sing padha.

Disney wis dadi raksasa hiburan, raksasa sing, saliyane Disney +, uga duwe layanan pembayaran liyane kayata ESPN + lan Hulu. Yen nambah telung layanan video streaming / langganan iki, jumlah pelanggan sing wis nglumpukake Disney ngluwihi 100 yuta.

Prakiraan awal saka Disney + iku antara 60 lan 90 yuta pangguna ing pungkasan taun 2024, tokoh sing bakal ngluwihi kurang saka setaun wiwit diluncurake. Katalog Marvel lan Star Wars minangka daya tarik utama layanan iki, nanging luwih cilik, amarga katalog asli isih sithik banget, katalog sing menehi ganti rugi karo seri lan film sing wis dirilis.

Mulán ora bakal dirilis ing bioskop nanging ing Disney +

Salah sawijining film sing paling ditunggu-tunggu taun iki saka Disney yaiku versi Mulan anyar, versi sing ora bakal nggegirisi bioskop amarga virus corona nanging bisa dinikmati saka Disney + kanthi rega $ 30 (Dheweke durung ngonfirmasi rega ing Eropa lan yen opsi iki bakal kasedhiya). Ing negara-negara sing ora kasedhiya kayata Amerika Latin, dheweke bakal nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo premiere ing wulan November ing bioskop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.