Eksekutif Apple nyebut Beats 1 minangka "stasiun radio paling gedhe ing saindenging jagad"

Multiple eksekutif Apple, kalebu Wakil Presiden Aplikasi lan Konten Robert Kondrkuga pangareping pejabat konten kanggo Apple Music Larry jackson, wis komentar ing a Interview diwenehake menyang portal verge hits paling anyar saka layanan streaming Musik Apple.

Wawancara iki bisa ditindakake sawetara dina sawise kena rapper Drake, kaya sing wis dicritakake dina kepungkur. Siaran Drake wis ditonton luwih saka 300 yuta kaping ing minggu pertama diterbitake. Acara kasebut disiarake dina Setu 18 Maret ing program OVO Sound Radio's Beats 1.

Miturut Jackson, sinergi antara Apple lan Drake wis lunas, amarga iki minangka komplemen sing cocog kanggo kalorone pihak. "Kita ora ndeleng sukses sing wis kabukten" nanging Drake entuk apa sing dibutuhake saka Apple lan sabanjure Drake nawakake Apple apa sing dikarepake. Ing tembung Jimmy Iovine.

Dheweke entuk ide kasebut. lan kita lagi wae mbangun lan nyengkuyung apa sing dibutuhake ing lingkungane ... lan kita wis akeh sinau babagan iki, lan kabeh industri wis sinau akeh babagan iku.

Iovine Bandhingake nomer sing dipikolehi ing acara radio akhir minggu kepungkur karo sing dipikolehi ing akeh acara televisi. Nganti saiki, iki dadi acara Beats 1 paling dhuwur ing sejarah.

Ing sisih liyane, Larry jackson komentar yen dheweke ndeleng Beats 1 minangka "Stasiun radio paling gedhe ing saindenging jagad" Kanggo nanggepi sampeyan, dheweke mangu-mangu opsi sing dipilih dening Apple nalika nyedhiyakake konten ing platform Apple Music.

Apple mesthi bakal terus ing garis iki adhedhasar sukses. Mungkin cara nampilake album artis bakal kabukten dadi cara maju kanggo para seniman lan produsen konten ing mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.