Peretasan Facebook, nambah RAM ing Mac kanthi M1 lan liya-liyane. Paling apik minggu iki aku saka Mac

Aku saka mac

Minggu iki diwiwiti karo sawetara warta penting lan sing rumit kanggo pangguna Facebook kanthi peretasan jutaan akun panganggo. Kepiye wae, dina iki dina Minggu lan minggu pertama pertama wulan April iki.

Pramila kita bakal ndeleng sawetara warta paling apik ing wiwitan wulan iki, nalika versi pungkasan sistem operasi Apple beda-beda, nanging saiki versi beta. Kita lunga karo Sorotan minggu ing aku saka Mac.

hacker

Warta pisanan nuduhake carane sampeyan bisa ngerti manawa sampeyan kalebu salah sawijining wong sing kena pengaruh Peretasan akun Facebook. Muga-muga asil kasebut negatif lan sampeyan bisa mriksa kanthi cara sederhana saka artikel iki.

Sorotan liyane minggu iki yaiku kemungkinan nambah kapasitas RAM lan SSD ing Mac kanthi prosesor M1. Kaya sing katon ing jaringan sosial sing beda ing China, dheweke bisa upgrade RAM lan panyimpenan SSD saka Apple Silicon anyar. Ora kasedhiya kanggo kabeh wong, kita ngelingake.

Apple Watch Challenge

April iki Apple siyap rong tantangan anyar kanggo pangguna Apple Watch. Salah sawijining sing wis dingerteni saben taun yaiku tantangan Dina Bumi, nanging sing liyane pancen anyar taun iki lan bakal nggawe kita nari karo Dina Tari Internasional. 

Kanggo ngrampungake, kita nuduhake artikel babagan mesthine AirPods 3 sing sumebar ing jaringan kanthi video Kamis kepungkur. Ing prekara iki kudu dikandhani dipaku ing desas-desus sing diluncurake sadurunge nanging ora ana kasunyatane.

Seneng dina Minggu!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.