Foxconn bisa nggawe kendaraan listrik ing AS ing taun 2023. Apa bakal gabung karo Apple Car?

Apple Car

Foxconn minangka salah sawijining mitra Apple sing paling penting. Dheweke tanggung jawab nggawe komponen-komponen tartamtu sing banjur digunakake kanggo nggawe piranti kayata iPhone utawa sawetara Mac. Indikasi anyar nuduhake manawa dheweke uga bisa ngatur pabrikan sawetara komponen Apple Car sabanjure. Paling ora, dheweke tundhuk karo sawetara syarat sing dileksanakake Apple. Digawe ing Amerika Serikat lan siyap ing taun 2024.

Nalika desas desus babagan Apple Car diwiwiti, ing taun iki, wis ana babagan tanggal lan sawetara analis ujar manawa ing taun 2024 kita bisa ndeleng Apple Car ing pasar. Foxconn kayane wis ngumumake manawa bakal tanggung jawab pabrik mobil listrik ing taun 2023 lan kanggo iki, dheweke golek papan ing Amerika Utara sing bisa ditindakake.

Secara logis, perusahaan wis takon apa bakal ngurus Apple Car, nanging sing duwe tanggung jawab ngumumake manawa Apple Car saiki mung desas desus. Nanging, ana indikasi tartamtu sing nuduhake manawa bisa dadi bagean saka pabrikan kendaraan listrik perusahaan California. Kita kudu tanggal sawetara. 2023-2024 lan kita uga pengin Foxconn nindakake ing Amerika Utara.

Yen durung diucapake uga normal, amarga katon apa sing kedadeyan karo hyundai manawa dheweke ngluwihi nalika ngumumake kesepakatan karo Apple lan nyebabake dheweke entek saka kemungkinan nggawe mobil kasebut, bisa nggawe Foxconn luwih ati-ati karo pratelan kasebut sing ndadekake.

Perusahaan sing kasebut ujar bakal milih lokasi situs sadurunge pungkasan taun 2021. Kalebu lokasi calon Wisconsin lan Meksiko. Kita kira ora kaget yen ing pungkasan taun iki, kita duwe informasi luwih lengkap babagan subyek lan kita uga ngerti manawa iki bakal dadi perusahaan pilihan kanggo masa depan Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.