Fungsi Kontrol Universal ora bakal teka nganti musim semi 2022

Kontrol universal

Salah siji fitur sing luwih menarik sing diumumake Apple ing WWDC 2021 kepungkur yaiku Universal Control, fungsi sing ngidini kita nggunakake keyboard lan mouse Mac karo iPad kita uga ngidini kita nyeret isi antarane piranti kaya-kaya folder.

Fungsi ambisi iki misale jek lagi mumet ing Appdheweke, wiwit, kanggo umpteenth wektu, wis diowahi tanggal kasedhiyan fungsi iki ing website ngundang kita ngenteni, ing paling awal, nganti spring taun sabanjuré, sing, nganti 21 Maret 2022 , kita bisa lali bab iku.

Salah siji cara kanggo nggarap kabeh piranti sampeyan

Siji-sijine sing sampeyan butuhake kanggo nggarap Mac lan iPad, sanajan sawetara, yaiku keyboard lan mouse utawa trackpad. Pindhah kursor ing antarane Mac lan iPad, ketik ing Mac lan nonton teks katon ing iPad, utawa seret lan selehake isi saka siji Mac menyang liyane

Nalika Apple ngeculake macOS 12.1, dheweke ngaku manawa fitur anyar iki bakal kasedhiya ing musim gugur taun iki. Ing macem-macem beta lan versi pungkasan macOS 12 sing perusahaan basis Cupertino durung ndeleng fungsi iki dileksanakake, tegese Apple ora mung ngrampungake masalah sing disedhiyakake fungsi iki, fungsi sing kompatibel karo piranti ing ngisor iki:

  • MacBook Pro (2016 lan mengko)
  • MacBook (2016 lan luwih anyar)
  • MacBook Air (2018 lan mengko)
  • iMac (2017 lan mengko)
  • iMac (Retina 5K 27 inci, Pungkasan 2015)
  • iMac Pro, Mac mini (2018 lan luwih anyar)
  • Mac Pro (2019)
  • iPad Pro, iPad Air (generasi kaping 3 lan luwih anyar)
  • iPad (generasi 6 lan luwih anyar)
  • iPad mini (generasi 5 lan luwih anyar)

Muga-muga Apple ora nundha fitur anyar iki maneh, kaya-kaya, mesthine kudu gabungke menyang versi macOS sabanjure, versi anyar sing bakal ditampilake ing wulan Juni taun ngarep lan, kaya sing wis dingerteni sawetara dina kepungkur, bisa diarani Mammoth.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.