Gagasan hadiah Natal kanggo para penyayang Apple

Natal ing Apple

Natal teka. Akeh wong sing wis looking for apa kanggo menehi adoh sak iki wektu taun. Yen sampeyan ora njupuk kauntungan saka Black Friday, sampeyan ora kudu terus tundha tuku, amarga nalika Natal nyedhaki, prices bakal munggah.

Senadyan kasunyatan iku dudu tugas sing gampang. yen paling sampeyan cetha babagan anggaran sampeyan Kanggo tuku peraturan kanggo anak, pasangan, kulawarga utawa kanca, ing ngisor iki, kita nuduhake sawetara gagasan babagan produk lan aksesoris Apple.

CATETAN: Produk apa wae sing kita tuku sajrone dina iki, kita bisa bali tanpa masalah nganti 31 Januari 2022Dadi yen sampeyan ngganti pikiran yen sampeyan wis tuku utawa panampa ora seneng, sampeyan ora bakal duwe masalah mbalekake.

Kanggo kurang saka 50 euro

Echo Dot generasi kaping 3 kanggo 15,99 euro

Yen sampeyan pengin ngrungokake warta esuk, podcast favorit, ngontrol otomatisasi omah ... salah sawijining pilihan paling apik sing kasedhiya ing pasar yaiku Echo Dot generasi kaping 3, piranti sing kasedhiya. mung 15,99 euro.

Tuku Echo Dot generasi kaping 3 kanthi rega 15,99 euro.

128 memori GB SanDisk kanggo 44,03 euro

Yen sampeyan pengin nggedhekake kapasitas piranti sampeyan bisa kanthi gampang nindakake karo 128 memori GB SanDisk mung 44,03 euro.

Tuku 128 memori GB ScanDisk kanggo 44,03 euro.

Pangisi daya Apple MagSafe kanggo 35,99 euro

Pangisi daya Apple MagSafe asli kasedhiya ing Amazon kanggo Euros 35,99.

Tuku Pangisi daya Apple MagSafe kanggo 35,99 euro.

AirTag kanggo 35 euro

Beacon lokasi Apple bisa ditemokake ing 35 euro ing Amazon lan iku salah siji saka opsi paling apik saiki kasedhiya ing pasar.

Tuku AirTag kanggo 35 euro.

Kamera Xiaomi Mi 360º kanthi rega 39,59 euro

Kamera keamanan Xiaomi Mi 360+, kanthi deteksi wong, resolusi 1080 lan sudut pandang 360º Iku ing Amazon kanggo 39,59 euro.

Tuku Xiaomi Mi 360 kanggo 39,59 euro.

Amazfit Band 5 kanggo 28,90 euro

Gelang pengukur Amazfit Band 5, kanthi ngawasi detak jantung, turu, tingkat oksigen getih lan durasi baterei 15 dina, Kita temokake ing Amazon mung 28,90 euro ing ireng, ijo zaitun lan oranye.

Tuku Amazfit Band 5 kanggo 28,90 euro.

Fire TV Stick regane 33,03 euro

Piranti kasebut keuntungan sing luwih murah lan luwih apik Nawakake kita nyambungake Netflix, Disney + lan Amazon Prime yaiku Fire TV Stick. Model iki kompatibel karo AirPlaybisa didol kanggo 33,03 Euro.

tuku Fire TV kanggo 33,03 Euro.
Logo Amazon

Coba Audible 30 dina gratis

3 wulan Amazon Music gratis

Coba Video Perdana 30 dina gratis

Antarane 51 lan 150 euro

Mophie 3-in-1 pangisi daya nirkabel kanggo 69,10 euro

Yen sampeyan pengin nyuda jumlah kabel kanggo ngisi daya sampeyan Apple Watch, iPhone lan AirPods, Basis pangisian daya Mophie 3-in-1 yaiku piranti sing sampeyan goleki, basis pangisian daya sing regane 69,10 euro.

Tuku basis pangisian daya Mophie kanggo 69,10 euro.

HomePod mini kanggo 99 euro

Mini HomePod warna-warni

HomePod mini, speaker pinter Apple, diregani Euros 99 lan kita bisa tuku langsung liwat Apple Store, wiwit saiki misale jek sing distribusi liwat Amazon ora ngrancang.

Tuku HomePod mini kanthi rega 99 euro.

Stabiliser DJI kanggo 99 euro

Kanggo entuk sing paling akeh menyang mode video iPhone 13 Pro anyar, sampeyan butuh stabilisator kaya sing ditawakake DJI, stabilisator sing regane 99 euro.

Tuku DJI Stabilizer kanggo 99 euro.

2 bolam Philips Hue + jembatan kanggo 107 euro

Kanggo domotize cahya ing omah sampeyan, ora ana produk sing luwih apik ing pasar tinimbang bolam Philips Hue. Ing Amazon, kita nemokake paket saka 2 bolam Philips Hue plus jembatan needed dening 107 euros.

Tuku 2 bolam Philips Hue + jembatan kanggo 107 euro.

SanDisk 1 TB SSD kanggo 129 euro

Nggedhekake papan panyimpenan Mac karo sambungan USB-C minangka proses sing cepet lan gampang banget karo unit panyimpenan SSD 1 TB sing diwenehake SanDisk kanggo kita. Euros 129,99.

Tuku 1 TB SanDisk SSD kanggo 129 euro.

Pensil Apple generasi kaping pisanan kanthi rega 2 euro

Apple Pencil generasi kaping 2 kompatibel karo iPad Pro, iPad Air generasi sabanjure Kita bisa nemokake ing Amazon kanggo 134 euro. Yen sampeyan pengin njupuk cathetan saka iPad utawa nggambar, Apple Pencil generasi kaping 2 minangka aksesoris paling apik kanggo nindakake.

Tuku Pensil Apple generasi kaping pisanan kanthi rega 2 euro.

AirPods generasi kaping 2 kanggo 138,75 euro

Generasi kapindho AirPods, karo kasus ngisi daya liwat kabel kilat, tanpa kasus pangisi daya nirkabel, kasedhiya ing Amazon kanggo 138,75 euro, sing nuduhake diskon 7% ing rega biasanipun 149 euro.

Tuku AirPods generasi kaping 2 kanthi rega 138,75 euro.

Nanolead Shapes kanggo 139,99 euro

Nanolead nawakake 9 segi telu sing bisa nggawe macem-macem bentuk ngganti werna kanthi otomatis kanthi 16 yuta kemungkinan, gumantung saka pemrograman sing ditindakake, diikat nganggo pita perekat tanpa perlu ngebor ...

Lampu Nanolead kasedhiya ing Amazon mung 139,99 euro.

Tuku Bentuk Nanolead kanggo 139,99 euro.

Luwih saka 151 euro

Ngalahake Solo3 Wireless kanggo 199 euro

The Beats Solo 3 Wireless, karo W1 chip lan 40 jam otonomi, Iki minangka AirPods sing apik banget yen sampeyan ora seneng karo headphone sing bisa ditemokake ing Amazon 199 euros.

Tuku Beats Solo3 Wireless kanggo 199 euro.

Sonos One kanggo 229 euro

Yen sampeyan nggoleki a speaker kualitas kanggo seneng musik favorit sing, Kajaba iku, kompatibel karo Alexa, asisten Google lan karo gamelan, Sonos One iku pilihan apik kanggo nimbang. Speaker iki kasedhiya ing putih utawa ireng ing Amazon kanggo 229 euros.

Tuku Sonos One kanggo 229 euro.

LaMetric kanggo 240,80 euro

Salah sawijining produk sing katon ing umume video Soy de Mac lan Actualidad iPhone yaiku LaMetric, piranti sing bisa kita atur supaya nuduhake informasi sing dikarepake liwat app iOS sawijining.

LaMetric duwe rega biasanipun 271,10 euro, nanging kita bisa nemokake ing Amazon mung 240,80 euro.

Tuku LaMetric kanggo 240,80 euro.

Apple Watch SE kanggo 299 euro

Apple Watch SE minangka pilihan paling terjangkau sabanjure kanggo Apple's Series 3 kanggo mlebu ing jajaran Apple Watch. Ing Model 40mm diregani 299 euro, nalika versi 44 mm dadi nganti 329 euro.

Tuku Apple Watch SE 40 mm kanthi rega 299 euro. Tuku Apple Wath SE 44mm kanggo 329 euro.

AirPods Max saka 508 euro

AirPods Max abang lan ijo kasedhiya ing Amazon kanggo Euros 508. Rega biasane ing Apple Store yaiku 629 euro. Lan kanggo sawetara euro liyane, kita temokake ing langit biru, salaka lan papan abu-abu.

Tuku AirPods Max kanthi rega 508 euro.

iPad Air kanthi rega 649 euro

IPad Air Kab 10,9 inci kanthi panyimpenan 64GB, piranti sing tiba ing separo antarane sawetara iPad Pro lan iPad entry-level kasedhiya ing Amazon kanggo 649 euros.

Tuku iPad Air generasi kaping 4 kanthi rega 649 euro.

La Versi seluler, uga kasedhiya dening Euros 751,99, sing nuduhake diskon 5% ing rega biasanipun, yaiku 789 euro.

Tuku iPad Air generasi kaping 4 kanthi sambungan seluler kanthi rega 751,99 euro.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.