Gosip anyar babagan tanggal intine Maret diwiwiti ing pungkasan Maret

masak-intine

Saiki, ora ana siji-sijine perusahaan sing menehi komentar apa-apa kanthi resmi, adoh banget, nanging desas desus babagan tanggal sing bakal ndeleng iPhone anyar, iPad lan bisa uga MacBook anyar bakal ditundha nganti pungkasan Maret kaya komentar saka situs web Korea UnderKG. Kayane tanggal pungkasan acara sing Apple ngarepake bakal dianakake ing wulan Maret iki bakal ditundha nganti pungkasan wulan utawa luwih becik minggu pungkasan wulan kasebut, khusus miturut apa sing ana ing situs web iki. intine bakal dianakake tanggal 22 Maret.

Aku dhewe mikir manawa bocor sing ditawakake 9to5Mac editor Mark GurmanIki minangka sing bener kanggo kasus kasebut, sanajan sampeyan uga bisa nggawe kesalahan. Nanging jelas yen nganti "daging ana ing meja", kabeh wong duwe hak menehi pendapat utawa tanggal presentasi, mula bisa uga bener utawa ora.

intine-sep-3

Ing kasus pribadi, aku wis udan ngomong yen tanggal kasebut bakal tanggal 15 wulan iki sing bakal diwiwiti, nanging kanggo ditindakake, kita duwe wates minggu ngarep amarga Apple biasane ngirim undhangan sawetara minggu sadurunge acara sampeyan. Saiki, sing jelas yaiku kita bakal ndeleng iPhone 5se anyar (ora diarani) iPad Pro 9.7 inci lan muga-muga kejutan kasebut yaiku MacBook anyar.

Kabeh iki ngenteni minggu ngarep sing bakal dadi kunci desas-desus iki lan tanggal bisa dadi Keynote, kita bakal ditundha lan yen wis digawe publik, kita bakal nuduhake sampeyan kabeh. Kangge Apa sampeyan mikir bakal tanggal 15 utawa 22?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.