Gurman mesthekake yen kita bakal weruh iMac Pro kanthi layar gedhe

iMac 32"

Analis kondhang Mark Gurman wis ditulis ing blog Bloomberg sawetara warta penting babagan model iMac Pro anyar sing wis digarap Apple sawetara wektu. Mesthekake yen bakal banget kuat, lan bakal duwe layar gedhe.

Gurman nuduhake yen ngandika iMac fokus ing pangguna profesionalBakal diluncurake ing pasar ing pungkasan taun ngarep. Iku bakal Gunung prosesor "saka kuat" saka kulawarga M3 sabanjuré, lan layar 27 utawa 32 inci. Dadi kita bakal ngenteni.

Mark Gurman wis dikirim ing dheweke blog de Bloomberg sing Apple wis digunakake ing iMac Pro kanggo sawetara wektu saiki iMac paling kuat tau, karo prosesor dhuwur-mburi saka kulawarga M3, lan luwih gedhe tinimbang saiki layar 24-inch.

Gurman wis nerangake manawa ing 2023 Apple bakal nganyari iMac M1 24-inci saiki kanthi anyar. Prosesor M3, lan yen ing pasar, model saka kulawarga M3 padha bakal teka karo prosesor dhuwur-mburi.

Dadi Gurman njamin yen iMac sing disiapake Apple kanggo pangguna paling profesional bakal dipasang prosesor M3 Pro Kab utawa sing M3 Maks. Kulawarga prosesor M3 sing bakal diprodhuksi dening TSMC kanthi teknologi 3nm, evolusi saka M1 lan M2 saiki, diprodhuksi nggunakake proses 5nm.

Apa Gurman sing apik sing durung jelas yaiku ukuran layar. Dheweke wis njamin manawa bakal luwih gedhe tinimbang iMac M1 24-inch saiki, nanging durung nemtokake manawa bakal 28 utawa 32 inci.

Siji-sijine bagean negatif saka entri blog Gurman, iku bakal njupuk sawetara wektu kanggo ndeleng mangsa iki. iMac Pro ing pasar. Mung amarga minangka piranti sing bakal ngumpulake M3 sabanjure, kayata M3 Pro lan M3 Max, Apple biasane ngluncurake Mac sing nggabungake prosesor "dhasar" (M1 lan M2) lan banjur ngluncurake sing paling kuat. versi, Pro, Max, Ultra lan Extreme saben kulawarga.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.