Iklan Intel paling anyar nuduhake para penggemar Apple sing disenengi PC

Video Intel

Intel nglawan maneh. Iki bisa dadi judhul video promosi paling anyar sing dirilis dening raksasa prosesor Amerika Utara. Cetha manawa salah sawijining wara-wara paling anyar ing Apple, ing endi kebahagiaan para pangguna iPads dibedakake karo kepahitane sing nggunakake PC, ora menehi akeh kepemimpinan Intel.

Lan perusahaan sing berbasis ing Santa Clara mentas nggawe video promosi anyar sing nuduhake "eksperimen sosial" sing miturut omongane uwong. Video sing asumsi beda muncul «fanboys»Saka Apple ndeleng piranti anyar kanthi prosesor Intel, gumun banget.

Sawetara wulan kepungkur, kita nerbitake Noticia peluncuran pariwara kanggo Apple manawa dheweke mesthi nggawa buntut. Iki nampilake pangguna PC iPad lan Windows sing beda-beda. Tilas kasebut katon bebas lan seneng nggunakake iPad ing endi wae. Sing terakhir, sedhih lan pait disambungake karo komputer desktop.

Lan saiki Intel ngluncurake iklan nggunakake uga pangguna Apple. Video kasebut judhulé "Breaking the Eja: Eksperimen Sosial." Ing video patang menit kasebut, Intel ngundang 12 penggemar Apple sing diarani eksperimen sosial. Dheweke nyoba nggawe pangguna supaya yakin yen dheweke nuduhake produk Apple anyar, yen piranti kasebut sejatine beda karo pemroses Intel, lan dheweke seneng banget karo demonstrasi kasebut.

Eksperimen sosial sing mestine

Video kasebut diwiwiti kanthi nerangake manawa umume "fanboys" Apple mung peduli karo produk sing dirancang ing Cupertino, lan Intel nuduhake manawa perkara kasebut dudu. Sing diarani penggemar Apple digawa menyang ruangan "simulasi" toko Apple Store, nggawe kesan yen ditampilake piranti Apple anyar, yen pancen komputer lan tablet kanthi prosesor Intel.

Iklan kasebut minangka bagean saka kampanye pemasaran #GoPC Intel sing diwiwiti taun kepungkur sawise Apple ngumumake transisi saka Intel Macs menyang Apple Silicon anyar. Wiwit kuwi, Intel ngalami masalah karo Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.