iMac 27-inci anyar bakal nambah warna sing rada beda karo sing saiki

Sawetara bocor menit pungkasan nuduhake yen tekane model iMac 27-inch anyar (sing bisa uga luwih gedhe) yaiku relatif cedhak karo wiwitan produksi massal saka tim lan saiki padha komentar sing werna uga bisa dadi protagonis saka tim anyar iki.

Lan iku wiwit Bukak saka iMac 24-inch ing macem-macem werna misale jek sing gaya Apple bakal sabenere iki, kanggo menehi lampahing kanggo apa wis diwiwiti. Bener, tim 27 utawa 30 inci anyar iki kudu teka ing taun ngarep iki, nanging temenan kabeh bakal gumantung ing kekurangan komponen lan rincian liyane sing uwal saka Apple dhewe. Dheweke bisa nampilake, nyedhiyakake sawetara, lan mlaku-mlaku kanthi adhedhasar dodolan.

Werna ya, nanging bisa uga luwih sober kanggo model sing luwih gedhe

Nanging sing penting saiki yaiku ngerti sabisa-bisa rincian sing bisa digabung ing peralatan anyar iki lan misale jek ora bakal persis warna sing padha karo model saiki. Pangguna Twitter @dylandkt nyatakake sawetara minggu kepungkur iMac 27 inci anyar bakal nambah desain sing padha karo iMac 24 inci saiki. sing diluncurake ing awal taun iki, nanging kanthi palet warna sing luwih sober utawa luwih peteng. Iki padha elinga dina iki saka MacRumors.

Luwih becik yen Apple nambahake warna menyang model iMac sing luwih gedhe, nanging bisa uga apik yen model kasebut beda-beda ing warna tinimbang model saiki. Iku logis kanggo mikir sing paling kedhaftar bisa seneng wong nanging tansah iku luwih apik kanggo duwe liyane macem-macem werna kasedhiya. Sing jelas lan dikonfirmasi yaiku iMac iki bakal dipasang ing prosesor Apple, Apple Silicon lan owah-owahan bakal teka ing sawetara Mac liyane sajrone taun. Daya, efisiensi lan rega sing luwih terjangkau bisa digandhengake karo prosesor Apple M-seri sing kuat iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.