Apple Watch 2022 bisa duwe telung ukuran beda

Apple Watch Series 7

Sing pertama Apple Watch Series 7 sing wis dilindhungi Jumuah pungkasan lan desas-desus wis nyritakake babagan Seri 8 sing bakal teka ing taun 2022 lan kemungkinan bakal kalebu ukuran kothak katelu. Secara total, kita bakal duwe telung ukuran sing bisa dipilih. Ukuran saiki yaiku 41 lan 45 mm nanging bisa ndeleng jam anyar kanthi ukuran luwih gedhe. Ing wayahe mung desas desus banget, nanging sapa sing ngerti kepiye tumindak nalika dinane.

Sanajan ora bisa ndeleng langsung Apple Watch Series 7 sing wis diluncurake kanthi rong ukuran anyar (ora beda banget karo sing wis ana ing pasar), 41 lan 45 mm, desas desus wis nuduhake manawa luwih gedhe Apple Watch mbesuk diluncurake ing taun 2022, yaiku Seri 8 nggawa ukuran anyar. Ora ana sing diarani yen ukurane kurang luwih. Analis Ross Young, sing duwe tingkat hit sing cukup dhuwur, negesake liwat akun Twitter jaringan sosial, yaiku taun ngarep kita bakal weruh ukuran katelu sing durung ditemtokake.

Mungkin uga ukuran anyar kasebut ana gandhengane karo sensor anyar sing uga dikabarake umume bisa dideleng ing jam Apple ngarep. Miturut Kuo, Apple Watch anyar iki gampang nggawa sensor sing bisa ditindakake ngukur suhu awak. Sensor kasebut mbutuhake ukuran layar sing luwih gedheApple mung tujuan kanggo nggawe jam tangan sing luwih gedhe kanthi layar sing luwih gedhe sing bisa menehi informasi luwih akeh marang pangguna tinimbang sing saiki ditemokake.

Dadi kaya ngono lan kapan wae kita ngobrol babagan desas-desus, kita bakal ninggalake keraguan nalika wektu lan supaya bisa digayuh, isih ana akeh lan kita bakal ngerti babagan perkembangane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.