Jamie Bell gabung karo Wagner Moura ing seri "Shining Girls"

Jamie Bell bakal ana ing Apple TV +

Seri Apple TV + anyar "Shining Girls," adhedhasar novel anggitane Lauren Beukes, bakal nampilake aktor jeneng anyar sing gabung karo Elisabeth Moss lan Wagner moura. Moss bakal dadi wartawan (Kirby) sing ngalami serangan brutal. Moura bakal main dadi Dan, sawijining jurnalis sing nutupi serangan kasebut, lan Bell bakal njupuk peran Harper, wong sing misterius sing ana gandhengane karo Kirby.

"Shining Girls" dianggep minangka sensai lelungan wektu kiasan adhedhasar novel kanthi jeneng sing padha dening panulis Lauren Beukes. Crita kasebut ngubengi wong sing ora duwe omah saka Depresi Chicago sing nemokake kunci omah sing ora dikunci ing macem-macem wektu ing sejarah kutha Amerika Utara kasebut. Nanging, kanggo ngliwati portal kasebut, sampeyan kudu mateni wanita beda-beda.

Chicago, 1992. Dheweke ujar manawa apa sing ora mateni sampeyan bakal nggawe sampeyan kuwat. Marang Kirby Mazrachi, sing uripe wis terbalik sawise upaya pembunuhan brutal. Nalika dheweke kesusu golek panyerang, dheweke mung siji yaiku Dan, mantan wartawan pembunuhan sing nangani kasus kasebut lan sing nyoba nglindhungi dheweke saka obsesi. Nalika Kirby maju ing investigasi, dheweke nemokake bocah-bocah wadon liyane sing dipateni. Bukti kadurjanan kasebut… mokal. Nanging kanggo bocah wadon sing kudune wis mati, mokal ora ateges durung kedadeyan ...

"Shining Girls" minangka taruhan paling anyar saka Apple magepokan karo Televisi MRC. Saiki kita ora duwe tanggal rilis utawa malah wiwitan produksi. Nanging prekara kasebut wis ngalami inersia lan kayane ora mandheg karo Gabungan Jamie Bell. Pemenang Penghargaan BAFTA sing paling misuwur amarga makarya ing "Rocketman" utawa "Billy Elliot" bakal dadi Harper.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.