Apple bakal ngluncurake AirTag edisi khusus ing Jepang ing Januari 2022

AirTag edisi khusus

Apple sok-sok ngeculake edisi khusus sawetara piranti amarga ana acara khusus. Kasus ing tangan minangka salah sawijining acara kasebut. Sasi ngarep ing Jepang bakal ngrayakake taun anyar lan kanggo acara kasebut bakal ngluncurake seri AirTags edisi khusus. Mesthi, edisi khusus iki bakal ditampa sing tuku iPhone. Lan ora bakal ana kanggo kabeh panuku, dadi sampeyan uga kudu cepet kanggo acara kasebut.

Apple wis ngumumake promosi anyar kanggo ngrameke Taun Anyar Jepang. Perusahaan kasebut bakal nawakake tawaran khusus kanggo pelanggan ing Jepang tanggal 2-3 Januari. Apple bakal menehi pelanggan kertu hadiah kanthi tuku produk sing dipilih, nanging 20.000 pelanggan pertama sing tuku iPhone sing layak kanggo promosi, bakal nampa AirTag edisi winates. Amarga ana 20.000 unit piranti khusus iki, kita bisa nganggep manawa bakal gampang dadi koleksi.

AirTag edisi winates anyar ngrayakake karo karakter emoji macan khusus dicithak ing. Ora kurang, amarga taun 2022 minangka taun macan. Kanggo nampa salah siji saka AirTags iki, pelanggan kudu tuku iPhone 12, iPhone 12 mini, utawa iPhone SE tanggal 2 utawa 3 Januari ing Jepang.

Kanggo kertu hadiah sing wis kita rembugan, bakal duwe jumlah beda gumantung apa wis dituku. Mangkono yen sampeyan tuku iPhone 12, 12 mini utawa SE, sampeyan entuk kertu regane 6,000 yen. Kanggo sawetara AirPods, AirPods Pro, utawa AirPods Max, sampeyan bisa entuk kertu regane nganti 9,000 yen. Apple Watch Series 3 utawa SE, sampeyan bisa entuk kertu regane 6.000 yen. Apple iPad Pro paling anyar bisa menehi kertu hadiah sing regane 12.000 yen. Apple uga nawakake kertu hadiah nganti 24.000 yen kanthi tuku sawetara Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.