Karyawan Apple wis mbayar wektu kanggo divaksinasi

Apple Park

Apple, kaya akeh perusahaan liyane, mutusake ngirim kabeh karyawan mulih supaya bisa kerja kanthi adoh. Saiki vaksin kasedhiya ing akeh negara, Apple pengin karyawan supaya bisa divaksinasi tanpa nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nindakake gajihe.

Nanging, Kajaba iku, uga nawakake cuti sakit kanggo karyawan sing efek sisih pengalaman kaya sing diandharake Bloomberg. Apple, kaya umume perusahaan, ora duwe pasokan vaksin dhewe, mula karyawan kudu janji ing puskesmas.

Kampus Apple wis meh ditutup wiwit musim semi pungkasan, sing akeh karyawan kerja ing jarak adoh, uga akeh kutha liyane sing duwe fasilitas Apple. Apple pengin para karyawan miwiti acdadi ngerti pentinge vaksinasi supaya bisa mbukak fasilitas maneh.

Ing salah sawijining wawancara pungkasan sing diwenehake Tim Cook, dheweke ujar manawa dheweke ora bisa ngenteni karyawan bali kerja maneh, amarga kudu ana fisik ngrancang kolaborasi lan inovasi.

Inovasi ora mesthi dadi kegiyatan sing direncanakake. Nggoleki wong liya sedina muput lan ngembangake ide sing sampeyan wis bubar. Lan kanggo iki, sampeyan kudu bebarengan.

Maret pungkasan, Apple negesake ora ana tenggat wektu kanggo karyawan bali menyang papan kasebutNanging, ing negara bagian California, wong sing umure luwih saka 16 taun bakal bisa divaksinasi kanthi janjian, wiwit tanggal 15 April.

Sanajan kasunyatan manawa kabeh Toko Apple wis dibukak ing saindenging jagad, isih ana akeh karyawan sing makarya adoh saka omaheJuni minangka tanggal sing diklaim Cook taun kepungkur minangka tanggal ideal kanggo kampus Apple supaya bisa diisi karo buruh maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.