Airplay Mac OS X lan Samsung TV

Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Cara Mirror Layar Mac OS X menyang Samsung Smart TV liwat AirPlay lan Cara Alternatif Liyane. Lali babagan kabel supaya bisa nampilake mirroring

Browser paling apik kanggo Mac

Browser kanggo Mac

Apa browser sing paling apik kanggo Mac? Temokake 13 browser paling apik ing Mac. Safari, Firefox utawa Chrome sing wis sampeyan kenal, apa maneh alternatif?

Monitor Kegiatan OS X

Manajer tugas?

Temokake cara nggunakake monitor kegiatan ing OS X lan rahasia sing didhelikake aplikasi iki ing Mac sing tumindak minangka manajer tugas.

Bedane Pangeling karo acara ing iOS

Apa sampeyan nggunakake aplikasi Pangeling ing iPhone, Mac utawa iPad? Kita nuduhake sampeyan bedane karo aplikasi asli liyane lan utilitas nyata sing ana. Iki iOS.

IKEA Planner kanggo Mac

IKEA Planner kanggo Mac

Sampeyan ngerti tenan IKEA. Toko nggawe lan adol furnitur misuwur wis misuwur ing saindenging jagad. Lan ora…

Office 2016 kanggo Mac, saiki ya

Ing wulan September taun kepungkur Microsoft ngluncurake Office 2016 kanggo Mac sing, kaya sing sampeyan eling, menehi sawetara masalah ...