Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone

Sawise sinau babagan carane ngrekam lan nuduhake Cathetan Swara saka iPhone, dina iki kita nuduhake sampeyan cara nyunting rekaman kanthi cara sing gampang banget

Dadi sehat karo Lifesum

Sampeyan wis cukup bir lan tapas. Wayahe wis mari. We propose Lifesum, app sing bakal mbantu sampeyan nambah pola makan.

Cara nggunakake Peta ing Apple Watch

Apple Watch bisa, lan kudune, migunani banget. Nggunakake Maps ing jam tangan iku gampang banget lan migunani, saiki kita critakake carane nindakake

Magzter, "netflix" majalah ing iPad

Magzter minangka kios majalah sing menehi tarif rata-rata kanggo maca kabeh majalah sing dikarepake tanpa watesan € 9,99 saben wulan. Ngerteni

Cara remet 16 GB iPhone

Sinau babagan cara ngoptimalake kapasitas suda iPhone 16GB supaya sampeyan ora bisa entek karo tips iki