Cara ngrekam panggilan Audio FaceTime

Apa sampeyan kepingin weruh cara sing nyaman kanggo ngrekam podcast tanpa kelangan kualitas swara? Disaranake aplikasi sing bakal nggawe tugas sampeyan luwih gampang.

Ngoptimalake kamera iPhone

Tips sethithik, gampang lan migunani kanggo njupuk kauntungan saka kamera iPhone sing hebat nganti dandan iOS 8 teka.

Tomorrowland lan App resmi kanggo iOS

Tomorrowland, festival musik elektronik paling misuwur ing saindenging jagad, diwiwiti dina iki lan bakal menehi review babagan App supaya ora ketinggalan detail

10 sensor penting iWatch

Ing ngisor iki, sampeyan nawakake dhaptar 10 sensor sing dianggep penting lan bisa uga kalebu iWatch ing wulan Oktober.

10 Aplikasi iPad Top

10 Aplikasi iPad Top

10 aplikasi paling apik kanggo iPad sing kasedhiya ing App Store lan mesthine ora ilang ing iPad yen sampeyan pengin ngoptimalake

Defragment disk Mac karo iDefrag

iDefrag minangka program sing bakal mbantu sampeyan defragment sistem file ing Mac supaya bisa ngasilake kacepetan lan kinerja 'ekstra' kasebut.

Salam karo Snapheal PRO

Sampeyan saiki menehi komentar babagan aplikasi Snapheal PRO mbesuk sing bakal didol wulan September ngarep kanggo OSX

'Shadowgun: DeadZone' katon ing Mac

Shadowgun: Deadzone, salah sawijining penembak sing paling terkenal ing platform seluler, menyang Mac gratis, ngidini sampeyan nyinkronake kemajuan.