Singa Gunung, sak tenane

Saiki kita duwe Mountain Lion ing App Store, sistem operasi anyar Apple kanggo iMac, Macbook yaiku ...

wifi2me: ngakses jaringan wifi

Halo kanca-kanca applelizados, biyen wis ngobrol babagan iwep pro, program kanggo mbukak blokir jaringan wifi sing didownload ...

Entuk app !! Gratis!

Ya kanca-kanca Applelizados ing kene aku nggawa sampeyan link menyang kaca sing bakal nemokake KABEH aplikasi kanthi GRATIS ya ya ...

Lem Data, Kapak Mac

Biyen program Hacha dadi populer ing Windows kanggo gabung lan mbagi file, lan uga ana MacHacha ...

Endi Cydia kanggo Mac?

Aku ora bisa urip tanpa Masanger ing iPhone, mula nalika Saurik ngumumake Masanger kanggo Mac mesthi bungah ...

Apple nganyari iWeb

Aku mikir manawa Apple pancen wis ninggalake iWeb sawise ora kalebu sing anyar ing iLife 11 pungkasan, ...

Apple nganyari iDVD

Iki minangka salah sawijining sing lali karo Apple, nanging wis nganyari sawetara sing paling apik kanggo ...

Trik game karo Cheat

Aku isih kelingan kepiye sawetara taun kepungkur main ing komputer - biyen mula aku dadi konsol - lan ...

Cara nggawe nada dering dhewe kanggo FaceTime Beta kanggo Mac, Review

Kaya kabeh pangguna versi beta kanggo Mac of FaceTime, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa nada dering iku ala banget lan uga keprungu sithik banget. ... Sawise tekan kene klik «impor Setelan», kita bakal nampilake menu «Impor nggunakake» banjur pilih «AIFF Encoder», yaiku format audio sing digunakake FaceTime ing Nada Dering.

Copot instal EyeTV kabeh

Salah sawijining kekurangan gedhe sing ana ing EyeTV yaiku minangka tambahan saka program kasebut, nyedhiyakake akeh para pembantu lan daemon menyang sistem ...

Lotus Symphony 3.0 kanggo Mac OS X GRATIS, Review

Kajaba iku, saiki sampeyan bisa ngatur macem-macem aspek ing menu bar, spreadsheet bisa ngatasi grafis 3D, fungsi cathetan wis ditambahake supaya sawetara pangguna bisa kolaborasi nggawe dokumen lan saiki bisa masang file multimedia minangka video lan audio.

… Lotus Symphony 3.0 fitur: - Dhukungan kanggo skrip VBA. - Dhukungan standar ODF 1.2. - Dhukungan kanggo Office 2007 OLE. - Bar sisih anyar. - Kemampuan kanggo ngatur konten lan desain toolbar. - Kemampuan kanggo nggawe kertu bisnis lan label anyar. - Kamungkinan masang file video lan audio OLE. - Dhukungan kanggo dokumen master. - Dhukungan kanggo teks kanthi nyata. - Enkripsi file sing aktif lan proteksi sandhi file Microsoft Word lan Excel. - Dhukungan kanggo "Bukak ing jendela anyar", pangguna bisa nggunakake Command + ~ ing Mac OS. - Klip anyar saka galeri seni.

Screenshot Plus, widget sing menarik kanggo njupuk screenshot

Screenshot Plus minangka widget sing menarik supaya sampeyan bisa njupuk gambar layar loro-lorone (kanthi tanpa wektu), pilihan layar sing dituduhake, uga jendela desktop sing dipilih lan uga widget liyane. Capture bisa disimpen ing clipboard utawa hard drive, utawa bisa diekspor menyang aplikasi apa wae langsung saka widget.

Download buku saka Buku Google

Ana sing ujar - paraphrasing Clarkson, sawetara ujar ... - manawa Google duwe layanan kanggo kabeh, lan amarga ora bisa ...

MacKeeper kabeh-siji ing papan

Ana akeh lan macem-macem program sing ngidini kita nyingkirake ruang Mac sing ora ana guna kanthi mbusak macem-macem basa (Monolingual), mbusak ...

Instal Silverlight ing Mac

Mangkene perkenalan cepet menyang Silverlight, kanggo sampeyan sing ora ngerti: Microsoft Silverlight minangka plug-in kanggo ...

Tambah efek menyang iSight

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing njupuk kauntungan saka webcam Mac, mula sampeyan dadi begja, amarga ...

Gawe paket LEGO khusus

Yen sampeyan penggemar LEGO lan nggunakake sedina muput kanggo mbangun apa sing bisa sampeyan pikirake karo ...

Kanggo ngoptimalake AppleTV: NitoTV

AppleTV sok-sok butuh saran kanggo sawetara pilihan lan fungsi; dadi tanpa mikir kanthi cepet ing wektu iki, kita bakal ngomong babagan NitoTV, plugin sing janji bakal nggawe AppleTV dadi Pusat Media kanthi ora ana sing meri sapa wae ... lan aja ngucapake maneh manawa ana sing ilang! ;)

Clean My Mac, aplikasi kanggo ngirit ruangan ing komputer Apple II

Ing postingan pungkasan "Clean My Mac, aplikasi kanggo ngirit ruangan ing komputer Apple", pérangan pisanan saka iki, kita miwiti kanthi menehi katrangan marang sawetara pilihan sing bakal sampeyan lakoni nalika nggunakake aplikasi Clean My Mac, sing janji bakal sing paling apik kanggo mbantu ngirit ruangan ing memori, supaya sampeyan mung nggunakake apa sing sampeyan butuhake. Sinau luwih lengkap babagan piranti lunak sing menarik iki.

Clean My Mac, aplikasi kanggo ngirit ruangan ing komputer Apple

Saka tangan kolega MacLatino, dina iki kita nggawa sampeyan sawetara informasi babagan aplikasi sing menarik lan migunani banget sing bakal nulungi kita, kaya jenenge, supaya komputer Mac tetep tetep resik, sing bakal diterjemahake menyang akeh ruangan sing disimpen sampeyan mengko bakal sok dong mirsani sing wis entuk.

VirtualBox 3, saiki kasedhiya

Sampeyan ngerti manawa aku nyoba nyoba nggawa program Mac paling apik sing ana, lan biasane fokus karo piranti lunak gratis ...

iCal: Lengganan Tanggalan

Kanggo sing tiba-tiba ora ngidentifikasi iCal kanthi apik, aku ngelingake: iCal minangka aplikasi tanggalan pribadi sing digawe ...

IWork Rilis '09 Fitur

iWork, kaya sing wis dingerteni, yaiku departemen IT Apple kanggo aplikasi, digawe khusus kanggo sistem operasi ...

Versi anyar Mac OS X: Snow Leopard

Sistem operasi paling gedhe ing donya, Mac OS X nggabungake siji versi liyane kanggo pirang-pirang fitur sing wis nglumpukake wiwit taun 2001. Kanggo sing ora ngerti, Mac O-Ese Ten sing diucapake minangka salah sawijining jalur operasi komputer sistem sing dirilis dening Apple minangka pangembang, pemasar lan penjual.

Masalah ing SuperDuper

Sawetara dina kepungkur, aku komentar ing kene manawa SuperDuper minangka pilihan sing paling apik kanggo nambah cadangan ...

Kontrol Mac saka iPhone

Kemampuan kanggo ngontrol Mac saka iPhone utawa iPod Touch minangka pilihan sing bakal mbukak opsi sing luar biasa. Dadi…

Linux nganggo antarmuka OS X

gOS, minangka versi Linux sing dioptimalake kanggo web 2.0, kanthi integrasi langsung karo layanan sing paling apik kayata GMail, ...

Scrobbling kanggo Mac

Lan apa sejatine scrobbling iki? Scrobbling kalebu, yen sampeyan ngrungokake musik, bakal dikirim menyang ...

Xpad, notepad praktis

Tansah nganggo barang sing disimpen kanggo digunakake maneh ing dokumen liyane? Xpad bisa migunani banget kanggo kasus kaya ngono, ...