165 yuta pelanggan duwe Spotify

Miturut tokoh paling anyar sing wis diumumake Spotify, jumlah pelanggan sing mbayar yaiku 165 yuta sing kudu nambah 200 yuta luwih saka versi gratis

Ed Sheeran dadi perdana dokumenter ing Apple Music tanggal 28 Agustus

Ing rong taun kepungkur, kita wis ndeleng kepiye penyanyi Ed Sheeran wis dadi salah sawijining wahyu ing jagad musik sing ora ana gandhengane. Kita wis duwe tanggal kanggo perdana film dokumenter babagan urip Ed Sheeran, sawijining film dokumenter sing kita nuduhake wiwitane penyanyi ing musik nganti saiki

Shazam mlebu ing Mac sampeyan

Uni Eropa wiwit nyelidiki tuku Shazam dening Apple

Uni Eropa wis miwiti investigasi babagan tuku Shazam dening Apple, kanggo ndeleng manawa perusahaan sing berbasis ing Cupertino menehi prioritas Apple Music lan ngrugekake layanan musik streaming liyane.

Apple Music kanggo Artis

Apple Music tekan 38 yuta pelanggan

Miturut data resmi paling anyar saka Apple, layanan musik streaming Apple duwe 38 yuta pelanggan sing mbayar, lan 8 yuta wong liya lagi nyoba ing wektu bebas.

Apple Music

Apple Music Kasedhiya ing Israel

Debut Apple Music ing Israel. Kayane negara sabanjure sing bakal teka yaiku Korea, yen nutup kesepakatan perdagangan. Rega Apple Music