Beta umum tvOS 12 kaping telu saiki kasedhiya

Tingkat peluncuran betas sing beda-beda sing digunakake Apple saiki, kayane wis ilang order lan konser sing ora beta beta publik kaping telu saka tvOS 12 saiki kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nginstal lan mriksa Apa anyar ing versi sabanjure tvOS bisa nindakake.

Amazon Prime Video

Apple TV maneh ing Amazon

Yen sampeyan ngetutake warta sing diterbitake, sampeyan bakal ngerti manawa aplikasi Amazon wis katon sawetara dina kepungkur ...

Apple-TV

Setahun sawise Apple TV 4

Setahun sawise tekane Apple TV 4, cara nonton televisi wis diowahi, nanging ora mung Apple sing tanggung jawab

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple mbatalake dhukungan HomeKit ing Apple TV 4 dadi yen sampeyan nganyari iOS 10, sampeyan ora bakal bisa nggunakake aplikasi Ngarep liwat piranti iki.