Kanggo ngoptimalake AppleTV: NitoTV

AppleTV sok-sok butuh saran kanggo sawetara pilihan lan fungsi; dadi tanpa mikir kanthi cepet ing wektu iki, kita bakal ngomong babagan NitoTV, plugin sing janji bakal nggawe AppleTV dadi Pusat Media kanthi ora ana sing meri sapa wae ... lan aja ngucapake maneh manawa ana sing ilang! ;)