Podcast apel

11 × 39 Podcast: WWDC Entuk Toasty

Ing episode 39 podcast iki, kita ngobrol babagan desas-desus anyar babagan tekane chip ARM menyang MacBooks, iMac sing direnovasi lan liya-liyane

Apple wis ngirim topeng rai 7,5 yuta

Ing Apple, dheweke ngumumake yen wis ngirim 7,5 yuta layar ing saindenging jagad kanggo wong-wong sing gelut ing garis ngarep nglawan virus corona

Apple bakal nggabungake tim kerja kanggo nambah layanan

Layanan Apple tekan luwih akeh negara

Apple terus ngembangake layanane ing negara-negara ing saindenging jagad. Ing kasus iki, meh 100 panggonan anyar ing saindenging jagad ndeleng tekane layanan anyar

Tenaga listrik 4

Bos Apple Music bakal dadi boss Beats

Ing tanggal 30 April, kepala Beats sing saiki bakal nyerahke jabatane dadi kepala Apple Music saiki, Oliver Schusser sing duwe akeh energi lan ide anyar.