AirPods Pro

Mikir tuku AirPod liyane?

Yen sampeyan wis mikir babagan tuku AirPod utawa Pro AirPods bekas, sampeyan aja nganti lali Kit Pembersih iki sing bakal dadi anyar

Podcast apel

Podcast 11 × 15: Endi Acara Apple?

Minggu iki kita maju podcast kanggo ngobrol babagan acara Apple ing New York nanging pancen ora ana utawa ora ana sing dingerteni nganti pungkasane

Visi YouTuber babagan sistem operasi anyar kanggo macOS

Konsep kepiye macOS 11 Ventura

Video ing YouTube ngidini kita ndeleng konsep anyar sing bisa diarani macOS Ventura anyar. Ing wayahe penasaran nanging duwe ide apik.